Στη δημοσίευση ενός ακόμη επαίσχυντου «ρεπορτάζ» προχώρησε χθες το Μακελειό. Και ενώ μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να επιτίθεται σε προσωπικότητες κατηγορώντας τες για «ομοφυλοφιλία», αυτή τη φορά πάει ένα βήμα παρακάτω (σ.σ. πιο κάτω δε γίνεται) συνδέοντας τα εγκλήματα στην Κιβωτό του Κόσμου με την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Η εφημερίδα υπαινίσσεται ότι πίσω από τις καταγγελίες – που οδήγησαν στην αντικατάσταση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης – κρύβονται σκοπιμότητες, όπως η προώθηση της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ένα πολύ βασικό στοιχείο έχει να κάνει με τις υιοθεσίες και αναδοχές των μικτών παιδιών που βρίσκονται ή περνάνε από τις δομές αυτές. Και μάλιστα υπάρχει, όπως αποκαλύψαμε, και το σχέδιο πολύ σύντομα να ψηφιστεί από τη ΝΔ στο πλαίσιο αυτό και ο ανατριχιαστικός νόμος με τον οποίο θα επιτρέπεται και στην Ελλάδα η τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων.»

Για να πείσει, μάλιστα, για τους ισχυρισμούς του, αναφέρει (ως αποκάλυψη) τη συμμετοχή της νέας προέδρου της Κιβωτού, Αλεξάνδρας Μαρτίνου, στη βάπτιση των παιδιών ενός γκέι ζευγαριού.

«Σήμερα μάλιστα στο παζλ θα προσθέσουμε ένα ακόμη ανατριχιαστικό κομμάτι. Και θα αποκαλύψουμε ότι η πρώτη βάφτιση παιδιού ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην χώρα μας έγινε πριν από λίγο μόλις καιρό και μάλιστα στην Εκκλησία της οικογένειας των Μαρτίνων στην Βουλιαγμένη. Ναι, της οικογένειας από την οποία η Αλεξάνδρα Μαρτίνου –σύζυγος του Ανδρέα Μαρτίνου και θεία της βουλευτή της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου- διορίστηκε από τον Μητσοτάκη και την Δόμνα Μιχαηλίδου νέα πρόεδρος στο ΔΣ της Κιβωτού. Και ο διευθυντής της Δομνας –η οποία υποστηρίζει αναικτά τον γάμο και την τεκνοθεσία από τις «αδελφές»- μπήκε κι αυτός ως …τοποτηρητής του Μαξίμου στο ΔΣ της Κιβωτού.»

Σίγουρα, διαβάζοντας τα παραπάνω, πολλά από εσάς θα σκεφτείτε ότι πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια του -γραφικού – Μακελειού να πουλήσει φύλλα, ενώ δεν θα ξεχάσετε να τονίσετε ότι δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η αναπαραγωγή του κακοποιητικού του λόγου – έστω κι αν η πρόθεσή μας είναι τον αναγνωρίσουμε και να τον απομονώσουμε.

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Κυρίως, γιατί πολλές από τις κακοποιητικές συμπεριφορές που τρώμε στα μούτρα ως κοινότητα τις προσπερνάμε, αναγνωρίζοντάς τες ως «γραφικές». Εδώ, όμως, υπάρχει και μια διαφορά. Η εφημερίδα δεν αρκείται στο να προσβάλλει ανοιχτά (ή μη) ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Αυτή τη φορά επιτίθεται σε ένα ανθρώπινο δικαίωμα, το οποίο δεν έχει καν θεσμοθετηθεί (και ούτε έχει υπάρξει κάποια επίσημη αναφορά από την κυβέρνηση ότι πρόκειται).

Και αυτό πέρα από γραφικό και κακοποιητικό είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο, κυρίως για έναν πολιτικό κόσμο που συχνά χρησιμοποιεί τη δικαιολογία ότι «η κοινωνία δεν είναι έτοιμη» για να κρύψει τη δειλία του.

Τυρί στο ψωμί τους αυτά τα ρεπορτάζ!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!