Δικαιούνται οι τρανς άνθρωποι να έχουν παιδιά; Αν έχουν ήδη, δικαιούνται να τα βλέπουν; Δικαιούνται τα παιδιά των τρανς ανθρώπων να βλέπουν τον τρανς γονέα τους, να εισπράττουν την αγάπη του χωρίς κανένας να μπορεί να τους το στερήσει κάνοντας τα έτσι μάλιστα να νιώθουν απόρριψη;

«Αν η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι ΝΑΙ, σε περιμένουμε στο πάρτι που κάνουμε για τα δικαστικά έξοδα στη μάχη που δίνει η Βανέσα για να επικοινωνεί με το παιδί της, την Πέμπτη 07/02/2019 στις 21:00».

Drag Show με τη συμμετοχή των:
Kangela Tromokratisch / GingerEλα / Vanessa Cardui / Space Manifesto / Atossa

Είσοδος 6 ευρώ με κρασί ή μπύρα (+1 για ποτό)
Tα έσοδα της βραδιάς θα πάνε αποκλειστικά στη Βανέσα για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων της στο επόμενο άμεσο διάστημα. Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε επιπλέον, αν θέλετε, στο κουτί που θα έχουμε τοποθετήσει στην είσοδο.

BEqueer (Κελέου 10, 10435 Γκάζι)

Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!