Στον Anderson Cooper το βραβείο Vito Russo

13/03/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Anderson CooperΣχεδόν ένα χρόνο μετά την απόφασή του να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN, Anderson Cooper, ετοιμάζεται βραβευτεί στα φετινά GLAAD Media Awards.

“Ήξερα ότι ήμουν γκέι από όταν ήμουν μικρό παιδί”, δήλωσε ο πολυβραβευμένος δημοσιογράφος στη Huffington Post και τόνισε ότι το να είναι κανείς γκέι “είναι ευλογία”.

Είμαι υπερήφανος για τη σεξουαλικότητά μου“, είπε ο δημοσιογράφος που θα παραστεί στις 16 Μαρτίου στην 24η ετήσια απονομή των GLAAD Media Awards.

Ο 45χρονος Cooper θα παραλάβει το βραβείο Vito Russo, που απονέμεται σε επωνύμους οι οποίοι έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλοι, από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Madonna.

Ο πρόεδρος της Γκέι και Λεσβιακής Συμμαχίας κατά της Δυσφήμισης (GLAAD), Herndon Graddick, δήλωσε ότι η Madonna και ο Cooper είναι δύο μακροχρόνιοι φίλοι που μέσα από τη δουλειά τους έχουν υποστηρίξει τα ομοφυλόφιλα άτομα.

Το 2012, το βραβείο απονεμήθηκε στους παραγωγούς των φετινών βραβείων Όσκαρ, Craig Zadan και Neil Meron, και ένα χρόνο νωρίτερα στον Πορτορικανό τραγουδιστή Ricky Martin.

Πηγή: nooz.gr




Δες και αυτό!