Σάλος στην Ιταλία για το προεκλογικό σποτ κατά των ομοφυλόφιλων

22/02/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία από το προεκλογικό σποτ που ανέβασαν στο διαδίκτυο δυο υποψήφιοι του συντηρητικού κόμματος Fratelli d’Italia, στο οποίο τάσσονται κατά του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και καλούν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν με το μυαλό και όχι με άλλα…μέρη του σώματός τους.

«Πιστεύουμε ότι η αγάπη ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα είναι η βάση του μέλλοντος του έθνους μας…Την Κυριακή και την Δευτέρα (24 και 25/2) ψηφίστε με το μυαλό, με την καρδιά. Μην ψηφίσετε με τον κώλ… Εμάς μας αρέσουν οι γυναίκες και κυρίως η Τζόρτζια Μελόνι» γράφουν τα χαρτιά που δείχνουν στην κάμερα οι δυο «πρωταγωνιστές».

H Τζόρτζια Μελόνι, ιδρυτικό μέλος του κόμματος Fratelli d’Italia, ζήτησε επισήμως συγγνώμη για το βίντεο-παρωδία «χείριστης αισθητικής» όπως το χαρακτήρισε και ζήτησε από τους δυο «εμπνευστές» να το κατεβάσουν πάραυτα από το διαδίκτυο, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για πρωτοβουλία των δυο υποψηφίων και όχι της παράταξης.

Εξέφρασε μάλιστα την αλληλεγγύη της προς τους ανθρώπους και τις οργανώσεις που προσεβλήθησαν, χαρακτηρίζοντας «ευαίσθητο» το θέμα των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων.

πηγή: ethnos.gr




Δες και αυτό!