Η Ελλάδα στη EUROVISION 2013: Γνωρίστε την Αγγελική Ηλιάδη

antivirus magazine διαφήμιση

Η Αγγελική γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ από μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι μιας και «δασκάλα» της δεν ήταν άλλη από την μεγάλη κυρία του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, και γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ. Με την Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη, έκανε και το πρώτο της ντουέτο ξεκινώντας την καριέρα της στο τραγούδι αμέσως αφού τελείωσε το σχολείο.

Η εκθαμβωτική σκηνική της παρουσία σε συνδυασμό με τη χαρισματική φωνή που κληρονόμησε την οδήγησαν γρήγορα σε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Πίτσα Παπαδοπούλου με πιο πρόσφατες τις συνεργασίες της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Σάκη Ρουβά.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΔΩ

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2003 και ακολούθησαν 7 χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι καθώς και πολλές επιτυχίες μέσα από αυτούς.
Το 2011 αναδεικνύονται και οι εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες της Αγγελικής μέσα από το τηλεοπτικό talent show “Dancing with the Stars 2” στο οποίο κατέκτησε την τρίτη θέση, μετά τον Αργύρη Αγγέλου και τον Κώστα Μαρτάκη.

Το 2012 η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει να εξελίσσεται μουσικά και να εκπλήσσει το κοινό της με το single «Τραυματισμένε Μου Έρωτα», μια ευαίσθητη και δυναμική μπαλάντα που φέρει τις υπογραφές του Δημήτρη Κοντόπουλου (μουσική/ παραγωγή) και της Νίκης Παπαθεοχάρη (στίχοι) με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία Platinum Records. Εικόνα στο μοναδικό κομμάτι δίνει ο χαρισματικός σκηνοθέτης Απόλλωνας Παπαθεοχάρης μεταμορφώνοντας την Αγγελική σε γυναίκα femme-fatale και πρωταγωνίστρια σε ένα clip που μας μεταφέρει σε εποχές παλιού Hollywood!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!