Η Αθήνα υποδέχεται το Zipper.

12/03/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ένας ιδιαίτερος χώρος ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Μοναστηράκι και οι υπεύθυνοι του έχουν βάλει τα δυνατά τους για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία των επισκεπτών του. Ολοκαίνουργιο και προκλητικό ως προς την ιδέα του, φέρνει την Αθήνα πιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πρόκειται το Zipper έναν χώρο που στην είσοδό του υπάρχει ένα Leather shop με επώνυμες φίρμες του εξωτερικού αλλά και πολλά ακόμα προϊόντα όπως ερωτικά DVD, αξεσουάρ, εσώρουχά, μαγιό, λιπαντικά και βοηθήματα για καλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση. Στον χώρο του ακόμα θα βρεις δωρεάν ενημερωτικά έντυπα και εγχώρια περιοδικά καθώς και gaymap της πόλης.

Αφού κάνεις τα ψώνια σου ή χαζέψεις τις βιτρίνες με τα προϊόντα του, μπορείς να περάσεις στο βάθος του καταστήματος (πίσω από την μεταλλική πόρτα) και να ανακαλύψεις έναν νέο χώρο που θα τον χαρακτήριζα εντυπωσιακό και καθαρόαιμο ερωτικό για τους άντρες. Στον 1ο όροφο θα συναντήσεις τις καμπίνες με dvd, glory holes, sling room, dark room, cinema area, ντουλαπάκια αποθήκευσης και στο ισόγειο ένα bar για να μπορείς να δροσιστείς όταν φουντώσεις (σίγουρα θα φουντώσεις).

Το Zipper θα λειτουργεί καθημερινά Τρίτη – Κυριακή (εκτός Δευτέρας) από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 02:00 τα ξημερώματα και την Παρασκευή και Σάββατο έως τις 06:00 το πρωί.

Ακόμα στον χώρο του Zipper κάθε Παρασκευή και Σάββατο πίσω από την μεταλλική πόρτα θα λειτουργεί ταυτόχρονα και το EAGLE bar με dj και διάφορά happening που θα προθερμαίνουν την διάθεσή αν έχεις σκοπό να ανέβεις επίπεδο!

Zipper shop & cruising (map)

Αγίας Θέκλας 12, Μοναστηράκι, Αθήνα

Τηλ: 2114055954 , Site Facebook page

 Το Zipper θα ανοίξει τις πόρτες του 1η φορά την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

και το Eagle bar θα επαναλειτουργήσει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!