Το πρώτο Athens (pre) Pride Party εδώ και 4 χρόνια είναι γεγονός

0
303
Το Σάββατο 27 Μαΐου το Lohan Club θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί εσάς στο μεγαλύτερο LGBTQI+ party της χρονιάς.

Το πρώτο Athens (pre) Pride Party εδώ και 4 χρόνια είναι γεγονός! Με μουσική, dj’s και performances θα γίνει fundraising για το φετινό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας σε συνεργασία με το HER Project.

Το Athens Pride από το 2005 ενδυναμώνει τον πολύχρωμο παλμό της LGBTQI+ κοινότητας στην καρδιά της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας πέρυσι πάνω από 150.000 άτομα για τη μεγαλύτερη πορεία που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα.

Φέτος, το φεστιβάλ έχει ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου με δεκάδες εκδηλώσεις μέσα στην πόλη της Αθήνας και θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Σύνταγμα με τα περίπτερα των οργανώσεων, την κεντρική συναυλία και φυσικά την πορεία μνήμης, διεκδίκησης και υπερηφάνειας. Φέτος, οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση θα ποικίλουν από θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, ταινίες, εκθέσεις, μέχρι πάρτι, συζητήσεις και workshops.

Το Σάββατο 27 Μαΐου το Lohan Club θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί εσάς στο μεγαλύτερο LGBTQI+ party της χρονιάς.

Πολυσυλλεκτικό, συμπεριληπτικό, και στημένο ειδικά για χορό μέχρι τελικής πτώσης, το
official Athens pre-Pride party επιστρέφει μετά από 4 χρόνια σε συνεργασία με το HER
project, την local πλατφόρμα υποστήριξης και ενδυνάμωσης θηλυκοτήτων και
υποεκπροσωπούμενων ομάδων στη μουσική βιομηχανία.

Το πάρτι ξεκινά από τις 20.00 στο Lohan και τελειώνει τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στα decks θα βρεθούν κάποια από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ονόματα της τοπικής
σκηνής, με κοινό τόπο την ενωτική εξωστρέφεια που έχουν δείξει σε όλη τη διάρκεια της
παρουσίας τους στον χώρο.

Από τον πρωτοπόρο και επιδραστικό Mikael Delta, στον master της techno και resident θρυλικών venues, όπως τα Factory και Graffiti, Mikee, στους Eliot, The Dreamer, Olga, Θανάση Καρανίκα, Disco Lesbiana πρότζεκτ, αλλά και τις Fo & VRGN του HER project, η βραδιά θα καλύψει όλα τα μουσικά γούστα, ξεκινώντας από την pop και καταλήγοντας στη house και την techno.

More artists to be announced!

Mark your calendars
Date: 27.05.2023
Time: 20:00
Place: Lohan Club, Ιερά Οδός 32, Αθήνα 104 35

Προμηθευτείτε τα early bird εισιτήριά σας εδώ και κάντε join στο Fb event για περισσότερα νέα και ενημερώσεις.

*Ομοφοβικές, Αμφιφοβικές, Τρανσφοβικές, Μισαναπηρικές και Ρατσιστικές, κακοποιητικές και παραβιαστικές συμπεριφορές στη διάρκεια του party δεν θα γίνουν ανεκτές και όποιο άτομο προβεί σε αυτές θα απομακρύνεται από τον χώρο. Στην περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή σας τέτοιου είδους συμπεριφορές παρακαλείστε να τις αναφέρετε στα υπεύθυνα άτομα.