Αυτό το καλοκαίρι ξεχωρίστε με Robinson Les Bains

02/05/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Πολλοί αναγνώστες μου ζητούν εδώ και καιρό να τους προτείνω μαγιό για το φετινό καλοκαίρι. Αυτό το οποίο αναφέρουν οι περισσότεροι στα μηνύματα τα οποί λαμβάνω είναι ότι αναζητούν κάτι το ξεχωριστό, κάτι το οποίο να τους επιτρέψει να ξεχωρίσουν στην παραλία αλλά χωρίς να προκαλέσουν.

Στο μυαλό μου κάθε φορά που λαμβάνω ένα μήνυμα το οποίο μου ζητάτε «ένα ξεχωριστό μαγιό» έρχεται αμέσως ένα όνομα, αυτό του Christophe Vérot, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την εταιρεία με μαγιό «πολυτελείας» Robinson Les Bains.

Ο Christophe Vérot είναι ένας άνθρωπος που θα αποκαλούσα «fashion connoisseur», ένας πραγματικός γνώστης της μόδας μιας και για πολλά χρόνια υπήρξε σημαντικό μέρος της βιομηχανίας της μόδας. Στην πολύχρονη πορεία του, έχει εργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως Hermés, Balenciaga, Viktor & Rolf, Dior Homme, Kris Van Assche, Louis Vuitton, και Yves Saint Laurent.

Ο Christophe Vérot είναι ο άνθρωπος ο οποίος το 2007 επέλεξε να δημιουργήσει την εταιρεία Robinson Les Bains.

Οι συλλογές της Robinson Les Bains ξεχωρίσαν από την πρώτη στιγμή που «βγήκαν» στην αγορά. Η πρώτη συλλογή ήταν εμπνευσμένη από τις αθλητικές στολές των Αμερικάνων φοιτητών της δεκαετίας του 50 και του 60.

Κάθε χρόνο η εταιρεία σχεδιάζει μια συλλογή εμπνευσμένη από ένα νέο προορισμό, αυτόν του άνδρα της Robinson Les Bains. Με έμφαση στη λεπτομέρεια και σχεδιασμένα να προσφέρουν την άνεση την οποία όλοι μας αναζητούμε, τα προϊόντα της εταιρείας έχουν δημιουργηθεί με επίκεντρο τον σύγχρονο άνδρα ο οποίος γνωρίζει τι θέλει και κυρίως για τον άνδρα ο οποίος φροντίζει την εμφάνιση του τόσο στην παραλία όσο και την πόλη.

Τα προϊόντα της Robinson Les Bains, αποτελούν την «υφηλή ραπτική της παραλίας».  Τα μοναδικά υλικά προέρχονται αποκλειστικά από την Γαλλία και την Ιταλία, ενώ όλα τα τελειώματα γίνονται στο χέρι.

Η συλλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι 2012 είναι εμπνευσμένη από τη Γαλλική Ριβιέρα και το Monte Carlo. Μια συλλογή η οποία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την φυσική ομορφιά της ακτής με τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Η φετινή συλλογή, η οποία είναι και η Πέμπτη συλλογή της εταιρείας, μας προσφέρει τα «κλασικά» ήδη κομμάτια της σε πολλούς συνδυασμούς. Το bestseller της εταιρείας, το Oxford είναι φέτος διαθέσιμο σε 20 συνδυασμούς χρωμάτων και μοτίβων. Το σχέδιο του έχει διαφοροποιηθεί ώστε να σας επιτρέψει όχι μόνο να το φορέσετε σαν μαγιό αλλά και ως σορτσάκι στο μάθημα του τέννις.

Η Robinson Les Bains προσφέρει όμως και προϊόντα και αξεσουάρ για να τονίσετε το look σας στην παραλία αλλά και στην πόλη. Υπέροχες τσάντες, μπλουζάκια, sweats και βερμούδες θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε με στυλ στις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Τα μαγιό και τα προϊόντα της Robinson Les Bains  θα τα δείτε σίγουρα φέτος σε πολλές παραλίες ανά τον πλανήτη, μιας και είναι η πρώτη επιλογή όσων πραγματικά γνωρίζουν και αναζητούν την τελειότητα. Σειρά σας λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε το “μυστικό” πολλών ανδρών… να ξεχωρίσετε.

Στην Ελλάδα θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα ATTICA

 

Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι fashion director του antivirus και αρθρογράφος στο περιοδικό και το avmag.gr  .

E-mail : [email protected]

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!