Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το ετήσιο συνέδριο τις ILGA – Europe το 2015 θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο τέλος Οκτωβρίου.

H Αθήνα με την εκπροσώπηση της από την ΟΛΚΕ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν υποψήφια και κατάφερε να κερδίσει το ευρωπαϊκό συνέδριο της ILGA – Europe για το 2015. Το συνέδριο θα φέρει περισσότερους από 400  συνέδρους από ολόκληρη την Ευρώπη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας με μοναδικό σκοπό τα LGBT δικαιώματα και τις δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν σε τοπικό αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Τις ευχαριστίες τις εξέφρασε και η διοργανώτρια οργάνωση ΟΛΚΕ με ανακοίνωση που έστειλε στην πλατφόρμα οργανώσεων για όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία αυτή λέγοντάς: “Αυτό όμως δε θα γινόταν πραγματικότητα αν δεν είχαμε τη στήριξη σας καθώς και την στήριξη πολλών οργανώσεων της Πλατφόρμας σε έμψυχο δυναμικό, που εντάχθηκαν στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου.”

Εμείς με την σειρά μας να πούμε ένα μεγάλο μπράβο για την επιτυχία αυτή, μιας και η Ελλάδα επιλέχθηκε για 2η φορά, για να γίνει η ευρωπαϊκή σύνοδος  της ILGA-Europe. H 1η σύνοδος είχε γίνει το 1989 (27-31 Δεκεμβρίου) με περισσότερους από 150 εκπροσώπους από ολόκληρη την Ευρώπη.