14 Φεβρουαρίου σήμερα και αρκετοί και αρκετές θα επιλέξουν τη σημερινή ημέρα για να κάνουν πρόταση γάμου στον ή στην σύντροφο τους.

Μπορεί στην Ελλάδα δυστυχώς να μην επιτρέπει ο νόμος τις ενώσεις ατόμων του ιδίου φύλου, αυτό δε μας εμποδίζει αν θέλουμε να κάνουμε μια πρόταση γάμου ως ένδειξη αφοσίωσης και αγάπης. Το ελληνικό κράτος σίγουρα είναι ομοφοβικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ίσα δικαιώματα ή δε θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον άνθρωπο μας μοναδικές στιγμές.

Έφτασε η στιγμή που θα πέσουμε μερικοί ή μερικές στα γόνατα για να ζητήσουμε από τον άνθρωπο που αγαπούμε να μας παντρευτεί ,έτσι λοιπόν ξεκινάμε και  τη διαδικασία αγοράς του μονόπετρου ή βέρας  για την πρόταση.  Το τμήμα μόδας επέλεξε βέρες για μοναδικές προτάσεις γάμου, χωρίς υπερβολές και πολλά πολλά.

Μην ξεχνάτε πως αυτή η στιγμή θα μείνει και για εσάς μοναδική, βάλτε λοιπόν τα δυνατά σου, εμείς θα σας ευχηθούμε η ώρα η καλή !!!

 


1. Dior, 2. Chanel, 3. Gucci, 4. Lalaounis, 5. Harry Winston, 6. Georg Jensen, 7. Fred, 8. Cartier, 9. De Beers

1. Zolotas, 2. Poiray, 3. Chanel, 4. Boucheron, 5. Van Cleef, 6. Dinh Van, 7. Tiffany, 8. Lapponia, 9. Bulgari

Ιστοσελίδες / Διευθύνσεις καταστημάτων

 Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος από το τεύχος 33. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη.

Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]