Γαλλία : Είσοδος νέων μελών στην κυβέρνηση με όχι και τόσο “φιλικές” διαθέσεις

04/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ανασχηματισμός στη Γαλλική κυβέρνηση, μετά το διορισμό της Christine Lagarde στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τα γαλλικά ΛΟΑΔ ΜΜΕ, δεν μπορούν να μη σχολιάσουν την είσοδο στη νέα κυβέρνηση, πολιτικών οι οποίοι έχουν στο παρελθόν εκφράσει τις θέσεις τους κατά των ΛΟΑΔ δικαιωμάτων.

Η σημαντική αλλαγή μετά τον ανασχηματισμό, είναι η είσοδος στη κυβέρνηση, του FrançoisBaroin, ως υπουργού οικονομίας και οικονομικών. Το 2002, ως υπουργός εσωτερικών είχε «εκβιάσει» ότι θα απαγορέψει την κυκλοφορία του ΛΟΑΔ περιοδικού E-llico.  

Ο JeanLeonetti, ο οποίος είναι πλέον υπουργός Ευρωπαικών Υποθέσεων, είναι γνωστός για τη στάση του κατά των ΛΟΑΔ δικαιωμάτων. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος «έκλεισε»την πόρτα στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην υιοθεσία.

Η νέα κυβέρνηση, περιλαμβάνει και τον ολυμπιονίκη και αθλητή DavidDouillet. Ο αθλητής, στο βιβλίο το οποίο είχε εκδόσει το 1998, μιλούσε για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τις γυναίκες. «Λένε ότι είμαι μισογύνης. Αλλά όλοι οι άνδρες είναι, εκτός από τις αδερφές». Μια δήλωση που σε ουδεμία περίπτωση δεν αρμόζει σε οποιοδήποτε, πόσο μάλλον κάποιον υπουργό.

Η μόνη, η οποία έχει υποστηρίξει τα ΛΟΑΔ δικαιώματα, είναι η ValériePécresse, η οποία έχει διοριστεί υπεύθυνη του προυπολογισμού και εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Στο παρελθόν έχει στηρίξει ανοιχτά τον αγώνα κατά την ομοφοβία στα Γαλλικά πανεπιστήμια.

Πηγή : E-licco

Tο περιοδικό μας, με ανταποκρίσεις από το Παρίσι και με το δίκτυο συνεργατών του περιοδικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα σας ενημερώνει συνεχώς και για  όλα τα ΛΟΑΤ θέματα τα οποία προκύπτουν από την προεκλογική περίοδο και τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές.

 Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου και 6 Μαιου 2012 .

Διαβάστε και τα άρθρα :

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!