Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και την παρουσίαση του Ελληνικού τελικού για τη Eurovision 2013 ανέλαβαν και επίσημα η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Για τον Γιώργο Καπουτζίδη είμαστε σίγουροι καθώς η παρουσίαση της βραδιάς του Ελληνικού τελικού το 2006 με τα απίστευτα διασκεδαστικά κείμενα και σκετς έχουν αφήσει ιστορία. Όσο για το ντεμπούτο της Δέσποινας είμαστε σε αναμονή αλλά ήδη φαντάζει ενδιαφέρον!

Στις 18 Φεβρουαρίου λοιπόν σας παρακινούμε να βρεθείτε είτε στο Gazi Music Hall στο Γκάζι για τη βραδιά (εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται περί τα τέλη της εβδομάδας) είτε να συντονιστείτε στην ΕΤ1 για να απολαύσετε και να ψηφίσετε το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει στο Μάλμε της Σουηδίας φέτος.

Οι υποψήφιοι είναι: Αγγελική Ηλιάδη, Θωμαή Απέργη, Alex Leon feat. Giorgina, Koza Mostra feat. Αγάθωνας Ιακωβίδης. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 16 Μαϊου! Αύριο στις 13:30 θα παρουσιαστούν και επίσημα οι συμμετοχές για την Ελληνική επιλογή και αναμένουμε τις πρώτες σας αντιδράσεις οπότε συντονιζόμαστε όλοι εδώ Τετάρτη μεσημέρι.

eurovision (www.antivirusmagazine.com)