10 πράγματα που ρωτήσαμε την Τζένη Μπότση

10/11/2017

Αυτή τη φορά στο “εδώλιο” του antivirus η Τζένη Μπότση

Φέτος, θεατρικά, συμμετέχεις σε μια “φονική παγίδα”. Μίλα μας λίγο γι΄αυτό;

Στις αρχές του καλοκαιριού με πήρε τηλέφωνο ο Αντώνης Λουδαρος και μου μίλησε για το έργο και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Λασπιά (σκηνοθέτης). Με ρώτησε, αν θα με ενδιέφερε κι εμένα και κάπως έτσι βρέθηκα να κάνω πρεμιέρα μαζί τους, πριν από μερικές μέρες στο Αγγέλων Βήμα.

Ο ρόλος σου;

Η Μάιρα. Μια γυναίκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της και έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το αλκοόλ. Αγαπάει πολύ και στηρίζει τον σύζυγο της και είναι από τις γυναίκες που αφήνουν τους άντρες να νομίζουν οτι διευθύνουν το σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα  γίνεται πάντα αυτό που θέλουν εκείνες!

Στο ερώτημα “θα σκότωνες για να εξασφαλίσεις την επιτυχία;”, τι απαντάς;

Εννοείται πως όχι!!! Είμαι απολύτως βέβαιη πως το θέατρο ΔΕΝ είναι η ζωή μου, άλλα ένα μέρος της. Πότε δεν έδωσα μεγαλύτερη αξία και θέση στην καριέρα μου. Προτεραιότητα έχουν άλλα στη ζωή μου, όχι η καριέρα.

Η μεγαλύτερη θυσία που έχεις κάνει προκειμένου να “πετύχεις” κάτι;

Για τη δουλειά μου και είναι ο χρόνος. Στη δουλειά αυτή δεν έχουμε γιορτές, Σαββατοκύριακα, όποτε χάνουμε στιγμές με τους αγαπημένους μας. Όσο μεγαλώνω αυτό με πειράζει. Παλιότερα ούτε που το καταλάβαινα!

Τζένη Μπότση και διαφορετικότητα;

Ο κόσμος δε χωρίζεται σε ψηλούς-κοντούς, άσπρους-μαύρους, gay – straight, κλπ. Ο κόσμος χωρίζεται σε καλούς και κακούς και μόνο σε αυτό τον διαχωρισμό μπορώ με βεβαιότητα να πω… ότι είμαι με τους καλούς. Με ξεπερνά, ότι το 2017 αυτό δεν είναι αυτονόητο!

Εκτός από το θέατρο, τι; 

Έχω την τύχη – γιατί στον καιρό της κρίσης είναι μεγάλη τύχη- να παίζω και στην τηλεόραση. Σε ένα σήριαλ καθημερινό, στον ΑΝΤ1 , το “Παρθένα Ζωή”.  Και είναι από τις φορές που το αποτέλεσμα της δουλειάς συνολικά με κάνει πολύ περήφανη. Γιατί πια οι δουλειές γίνονται με λίγα χρήματα και αρκετή όρεξη. Και μόνο χαρά με γεμίζει να συναντιέμαι με ανθρώπους που έχουμε την ίδια όρεξη και αισθητική.

Σε ενοχλεί που στην τηλεόραση σε έχουμε συνηθίσει ως η “μοιραία”;

Όχι. Η τηλεόραση εμένα με βοήθησε πολύ και γιατί με έκανε αναγνωρίσιμη, άρα είχα περισσότερες προτάσεις στο θέατρο, αλλά και για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο: κάνοντας τηλεόραση μπορούσα να κάνω επιλογές στο θέατρο. Με ζούσε η τηλεόραση και αυτό της το χρωστάω.

Έχει η τηλεόραση εμμονή με τα στερεότυπα;

Όλοι οι χώροι έχουν εμμονές με διάφορα στερεότυπα… ¨Είναι, όμως, υπέροχη η στιγμή όταν αυτά σπάνε.

Πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή;

Αρκετά γεμάτη με τις επιλογές μου.

Πες κάτι στους αναγνώστες του περιοδικού…

Να πω κάτι ε; Λοιπόν, έχω πάρει τόσα από εσάς… να αγαπάμε τους εαυτούς μας….και να τους προσέχουμε!

Φωτογραφίες : Χριστίνα Φυλακτοπούλου


https://avmag.gr/80808/i-foniki-pagida-tou-ira-levin-sto-angelon-vima/

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!