Straight άνδρες πληρώνουν άτομα για να αξιολογήσουν το πέος τους

27/09/2017
από

Κι εκεί ακριβώς που λέγαμε ότι αρχίζαμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να καταλαβαίνουμε τους straight άνδρες, μαθαίνουμε αυτό…

Σύμφωνα με το Men’s Health, straight άντρες βγάζουν φωτογραφίες το πέος τους και τις στέλνουν σε άλλα άτομα για να το «βαθμολογήσουν» έναντι αμοιβής.

Ένας άγνωστος, δηλαδή, λαμβάνει τις φωτογραφίες και στη συνέχεια τους δίνει ανατροφοδότηση σχετικά με το πέος τους, ενώ εκφράζει και την πιθανή ανησυχία της.

Μια γυναίκα, η Eevie Bellini (γνωστή κι ως “The Banana Butcher” ), λέει ότι προσφέρει μία αξιολόγηση τριών παραγράφων για 20$. Με 10$ επιπλέον στέλνει μαζί με την αξιολόγηση κι ένα γυμνό βίντεο ως αντίδραση στην θέα του εκάστοτε πέους.

Όμως τι ακριβώς αξιολογεί:

Ελέγχει το μήκος, το πάχος, το αν είναι περιποιημένη η τριγύρω τριχοφυΐα, τις φλέβες και τα μπαλάκια. Σκεφτείτε την ως πρωτοπόρο. Η Bellini προσφέρει αυτήν την υπηρεσία μέσω του Reddit’s r / sex sells, όπου συνεχίζει να κερδίζει χρήματα για να εξοφλήσει τα φοιτητικά της δάνεια» .

Σύμφωνα με την Bellini, πολλοί άνδρες το κάνουν, επειδή θέλουν να μάθουν αν οι ερωτικές τους σύντροφοι τους λένε αλήθεια ή ψέματα σχετικά με το αν είναι ωραίο το πέος τους.




Δες και αυτό!