Ζήτησαν από gay ζευγάρι να μην αγκαλιάζεται μπροστά στα παιδιά

07/08/2017
από

Κι όσο προχωρούν οι καλοκαιρινές διακοπές τόσο συνεχίζονται τα ευτράπελα στην Ιταλία.

Μετά από τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, που δήλωσε ότι δεν ήθελε gay άτομα και pet στη μονάδα του στη Νάπολη, τώρα τα gay νεαρά άτομα ενοχλούν και στην πισίνα.

Ένας 17χρονος κι ένας 18χρονος άντρας δέχτηκαν παρατήρησει και έκκληση για συμμόρφωση από ναυαγοσώστη στη Νότια Ιταλία την περασμένη εβδομάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε, ότι τους ζητήθηκε να σταματήσουν να αγκαλιάζονται στην πισίνα.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε, ότι πράγματι αγκαλιάστηκαν στην πισίνα, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Lido Arcobaleno στην Caserta, στην περιοχή Campania και ως εκ τούτου έλαβαν μία προειδοποίηση να μην το ξανακάνουν.

«Ήμασταν στην πισίνα όπως όλοι οι άλλοι» , δήλωσε ο ένας από τους νέους, σύμφωνα με το The Local.

Ενώ βρισκόμασταν στο νερό, όπως όλοι οι άλλοι, αγκαλιαστήκαμε με μια αυθόρμητη αγκαλιά, αλλά είμαστε δύο άντρες κι αυτό δεν εκτιμήθηκε” .

Σύμφωνα με τον έφηβο, ο ναυαγοσώστης τους πλησίασε και τους ζήτησε να σταματήσουν να αγκαλιάζονται γιατί “υπάρχουν παιδιά στον χώρο” .

Πρόσθεσε ακόμη, ότι ήθελε από εδώ και πέρα να παραμείνουν “ήσυχοι” .

Όταν τελικά αποφάσισαν να φύγουν, το ζευγάρι δήλωσε, ότι ο ναυαγοσώστης τους πλησίαζε ξανά για να τους πει ότι «είχε ζητήσει τον ίδιο περιορισμό κι από τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια» .

Ωστόσο, οι έφηβοι επεσήμαναν, ότι υπήρχαν πολλά ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, που δεν τους είπε κανείς να σταματήσουν να αγκαλιάζονται στην πισίνα.

Ο Bernardo Diana – ο οποίος είναι επικεφαλής της τοπικής LGBT + οργάνωσης Rain Arcigay – επανέλαβε ότι παρά τον ιταλικό νόμο, που εξασφαλίζει ίσα δικαιώματα για τους LGBT + ανθρώπους, οι διακρίσεις συνεχίζονται στην περιοχή.

Χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, ως έκκληση προς την κυβέρνηση, για να απαγορεύσει τις διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό στην Ιταλία με νέα νομοθεσία.




Δες και αυτό!