Κέρδισε τη κρέμα STREP men, εδική για την ανδρική αποτρίχωση

25/11/2015

Το περιοδικό Antivirus σε συνεργασία με την πρωτοπόρα κρέμα αποτρίχωσης STREP men που εξειδικεύεται στην ανδρική αποτρίχωση, δίνουν τη δυνατότητα σε δέκα (10) τυχερούς αναγνώστες μας να την δοκιμάσουν, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας παρακάτω.

Η ανδρική αποτριχωτική κρέμα STREP men είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ανδρικό σώμα και υπόσχεται ένα άψογο αποτέλεσμα μέσα σε 4 μόλις λεπτά. Χάρη στην ειδική της φόρμουλα, οι τρίχες στα πόδια, στα χέρια, στο στήθος, στην πλάτη και στις μασχάλες αφαιρούνται αποτελεσματικά, ώστε κατά την επανεμφάνισή τους να είναι ακόμα πιο απαλές. Διάβασε περισσότερα εδώ

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας:

    1. κάνε like στο post παρακάτω
    2. συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

Αν δεν εμφανίζεται η φόρμα συμμετοχής πατά εδώ

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 20 ημέρες. Θα ξεκινήσει στις 25/11/15 και μπορείς να συμμετέχεις έως τις 14/12/15. Η κλήρωση των δέκα τυχερών θα γίνει στις 15/12/15 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στη σελίδα του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά στο email που έδωσαν κατά τη συμμετοχή τους. Τα δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού 12:00-20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Όσοι μένουν εκτός Αττικής (εντός Ελλάδος) θα τους ταχυδρομηθεί στη διεύθυνση που θα τους ζητηθεί. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός της χρονικής προθεσμίας.

Την κρέμα αποτρίχωσης STREP men μπορείτε να την βρείτε σε όλα τα καταστήματα Hondos και στα supermarket ΑΒ, Carrefour και Θανόπουλος.




Δες και αυτό!