Ζητάει συγχώρεση για την άσχημη αντίδρασή του όταν ο γιος του έκανε coming out

31/08/2020
από
ο γιος του έκανε coming out
Ζητάει συγχώρεση για την άσχημη αντίδρασή του όταν ο γιος του έκανε coming out

Ένας πατέρας αποφάσισε να γράψει στην The Sun και να δηλώσει μετανιωμένος για την αντίδρασή του, όταν ο γιος του έκανε coming out. Μέσα από το κείμενό του, ζητάει συμβουλές προκειμένου να έρθει ξανά κοντά με τον γιο του και να τον συγχωρήσει.

“Αγαπητή Deidre: Αντέδρασα άσχημα, όταν ο γιος μου μου είπε ότι είναι γκέι” .

“Είμαι ένας μπαμπάς και εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αλλά μια πρόσφατη έκρηξη θυμού μου έδειξε ότι δε με συγχώρεσε ποτέ.

Είμαι 60 ετών τώρα, κι αυτός είναι 36. Είχε έναν νευρικό κλονισμό, όταν ήταν 22, και το ξεπέρασε μόλις μπήκε στο πανεπιστήμιο. Ήταν σε μια ομόφυλη σχέση, η οποία τελείωσε άσχημα και τον έκανε να αισθάνεται απαίσια” .

Αντέδρασα πολύ άσχημα στο γεγονός ότι είναι γκέι και τώρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν του έδειξα την πλήρη υποστήριξή μου.

Επίσης, έκανα ρατσιστικά σχόλια για τον σύντροφό του, επειδή φοβόμουν τις αντιδράσεις των άλλων, είδα ότι ήταν άσχημο από μέρους μου.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο θυμός του ήταν πολύ έντονα στην επιφάνεια όλο αυτόν το καιρό και έκοψε κάθε επαφή μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο και να αλλάξω το πώς συμπεριφέρθηκα.

Είναι χαρούμενος με τον σύντροφό του και όλο αυτό άφησε ένα σημάδι τον ίδιο.

Έχω ζητήσει συγνώμη στο παρελθόν, αλλά ακούγεται σα να μην έχει νόημα πλέον.” 

Η Deidre απάντησε στον 60χρονο πατέρα, που ο γιος του έκανε coming out:

“Τα παιδιά αναζητούν την ανιδιοτελή αγάπη από τους γονείς τους. Αν η συμπεριφορά σου και οι προκαταλήψεις σου έχουν πραγματικά αλλάξει, το να ζητήσεις συγγνώμη από τον γιο σου τώρα θα ακουστεί αυθεντικό.

Αν είναι δύσκολο το να πεις τη λέξη, γράψε του ένα γράμμα. Θα μπορείς να επιλέξεις τις λέξεις σου πιο προσεχτικά. Επίσης, προσκάλεσε τον ίδιο και τον σύντροφό του, για να βρεθείτε σύντομα.” 

 
Δες και αυτό!