Το πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ WAP, των Cardi B και Megan Thee Stallion, το οποίο έχει πάνω από 144 εκατομμύρια views, απέκτησε μια πιο queer εκδοχή.

Σε αυτή την εκδοχή του WAP, η χορογράφος, Nicole Kirkland, και ο Instagram influencer, Mac Daddyy, (Angel Merino) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα αισθησιακό, καυτό και γεμάτο ενέργεια βίντεο.

“Υπάρχουν τόσα πολλά στρώματα στους γκέι άντρες… δεν υπάρχει ένα γάντι, που να ταιριάζει στα πάντα” , δήλωσε η Kirkland. “Ο Angel κι εγώ θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να αναδεικνύει την ομορφιά και την ποικιλομορφία της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Το ακατέργαστο, τη θηλυκότητα και οτιδήποτε άλλο ανάμεσα σ’ αυτό” .

Αν δεν έχετε δει το αρχικό βίντεο κλιπ του WAP, δεν ξέρω τι να σας πω… Δείτε το τώρα, εδώ κάτω:

Διαβάστε ακόμη παραπάνω, τη συνέντευξη μίας ελληνίδας χορεύτριας και χορογράφου voguing, της Tila Kareola: “Η πρώτη φορά που περπάτησα ήταν μια στιγμή εθιστική και τρομερής αδρεναλίνης. Κυρίως, γιατί μπορούσα να εκφράσω μια πλευρά της εαυτής μου. Μιας αχαλίνωτης θηλυκότητας, χωρίς να νιώθω ότι αντικειμενοποιούμαι ή ότι κινδυνεύω. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να συμβεί στην Αθήνα η φάση με το ballroom.” 

 

Η Tila Kareola βλάπτει σοβαρά την ετεροπατριαρχία