Βιντεοπαιχνίδια που βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι και δεν πρέπει να χάσετε

01/07/2020

Αυτόν τον Ιούνιο & Ιούλιο λιώστε στη ζέστη και στα βιντεοπαιχνίδια με καυτούς τίτλους, που θα κυκλοφορήσουν στην αγαπημένη σου κονσόλα.

Pokemon Sword & Shield – Isle of Armor

Για: Nintendo Switch

Το πρώτο μέρος του Pokemon DLC έρχεται με το Isle of Armor. Ανακαλύψτε νέα Pokemon και Galarian Forms στην προσπάθεια σας να τα πιάστε όλα! Με μερικά από τα παλιά Pokemon να κάνουν την επιστροφή τους το Isle of Armor έρχεται για να αλλάξει την battling σκηνή στις μάχες Pokemon. Εξερευνήστε νέες περιοχές και κάντε δικό σας το νέο θρυλικό Pokemon Kubfub ή ανακαλύψτε νέα Gigantimax forms στο νέο DLC που θα βγει μέσα στον Ιούνιο.

Κυκλοφορία: Ιούνιος | Gamefreak| Genre: RGP


Last of Us part II

Για: PS4

Ο ενθουσιασμός μας όταν ανακοινώθηκε αυτός ο τίτλος ήταν τεράστιος. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά και επειδή είναι αρκετά σπάνιο να βρεθεί κάποιο βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα μέρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Η ιστορία διαδραματίζεται 5 χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι και αφού η Ellie και o Joel εγκαταστάθηκαν στο Jackson, Wyoming για να βρουν επιτέλους την γαλήνη. Μετά από ένα βίαιο γεγονός που διαταράσσει αυτή την ηρεμία η Ellie ξεκινάει ένα ταξίδι για δικαιοσύνη και κάθαρση.

Κυκλοφορία: 19 Ιουνίου | Naughty Dog| Genre: Action-Adventure/Horror/Survival


Deadly Premonition 2

Για: Nintendo Switch

Η συνέχεια του Deadly Premonition έρχεται στο Nintendo Switch. Το Deadly Premonition είναι ένα παιχνίδι τρόμου/επιβίωσης σε έναν ανοιχτό κόσμο. Η χρονιά είναι 2005. Ο πράκτορας του FBI York επισκέπτεται μια μικρή φιλήσυχη πόλη στην Νέα Ορλεάνη και έρχεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη υπόθεση κατά συρροή δολοφονιών. Μπορείς να λύσεις την υπόθεση και να βρεις τον πραγματικό ένοχο;

Κυκλοφορία: 10 Ιουλίου | Rising Star Games | Genre: Survival Horror


Death Stranding

Για: PC

Μετά την κυκλοφορία του στο PS4 το Death Stranding έρχεται στο PC. Μετά την κατάρρευση του πολιτισμού, ο Sam Bridges πρέπει να ταξιδέψει σε ένα αποκαλυπτικό κόσμο προκειμένου να σώσει την ανθρωπότητα από το χείλος της εξαφάνισης. Μεταφέροντας τα απομεινάρια του μέλλοντος στα χέρια σου, θα προσπαθήσεις να σώσεις ένα κατεστραμμένο κόσμο, ένα βήμα την φορά. Από τον θρυλικό δημιουργό παιχνιδιών, Hideo Kojima, έρχεται μια ολοκαίνουργια εμπειρία για να καθηλώσει.

Κυκλοφορία: 14 Ιουλίου | Kojima Productions| Genre: Action


Paper Mario: The Origami King

Για: Nintendo Switch

Το Mushroom Kingdom για ακόμα μια φορά βρίσκεται υπό απειλή. Αυτή την φορά από μια επίθεση με οριγκάμι! Βοηθήστε τον Mario και την side kick του Olivia να νικήσουν τους Folded Soldiers, να φτιάξουν την ζημία που έχουν προκαλέσει και να σώσουν την Princess Peach από τα χέρια του κακού King Olly, σε μια κωμική περιπέτεια αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Κυκλοφορία: 17 Ιουλίου | Intelligent Systems| Genre: RPG


Ghost of Tsushima

Για: PS4

Η χρονιά είναι 1274. Οι Σαμουράι είναι θρυλικοί υπερασπιστές τις Ιαπωνίας έως ότου η Μογγολική Αυτοκρατορία εισβάλει στο νησί Tsushima καταστρέφοντας τα πάντα. Ως ένας από τους τελευταίους σαμουράι που επιβιώνουν αναγκάζεστε να προχωρήσετε πέρα από τις παραδόσεις των σαμουράι, και να δημιουργήσετε έναν νέο τρόπο μάχης, αυτόν του Ghost, προκειμένου να βοηθήσετε στην απελευθέρωση της Ιαπωνίας. Έχεις αυτό που χρειάζεται;

Κυκλοφορία: 17 Ιουλίου | Sucker Punch Productions| Genre: Action-Adventure


Destroy All Humans 

https://www.youtube.com/watch?v=DHMDrhBREXU

Για: PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC

Το cult-classic παιχνίδι επιστρέφει! Τρομοκρατήστε τους ανθρώπους της Γης της δεκαετίας του 1950 με την βοήθεια του εξωγήινου Crypto-137. Συλλέξτε DNA και ρίξτε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα από το remake της θρυλικής περιπέτειας δράσης εισβολής εξωγήινων.

Κυκλοφορία: 28 Ιουλίου | Black Forest Games | Genre: Action
Δες και αυτό!