Ο δρ. Matt Heinz περνούσε τη μέρα του ως επόπτης του συμβουλίου της κομητείας της Pima, και παρόλο που δεν ήταν φυσικά παρών σε μια συγκεκριμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, μπήκε μέσω του Zoom για να εκπληρώσει τα καθήκοντά του. Αυτό που δεν περίμενε ο Heinz, ωστόσο, ήταν ότι ο άνδρας που έμενε μαζί του θα εμφανιζόταν ημίγυμνος στο παρασκήνιο σε πλήρη οθόνη.

Σε ένα απόσπασμα της συνάντησης – το οποίο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ένας άγνωστος άνδρας που φορά μόνο καπέλο και εσώρουχα εμφανίζεται ακριβώς πίσω από τον Heinz ενώ είναι στο Zoom. Ο μυστηριώδης άνδρας σηκώνει ακόμη και το φανελάκι του σε ένα σημείο, και αμέσως το κατεβάζει γρήγορα. 

Μόλις ο Heinz συνειδητοποιεί τι γίνεται πίσω του κλείνει αμέσως την κάμερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη σκηνή στο TikTok.

@magaqueen4life♬ original sound – ItsNURT

 Εκτός από την εργασία του ως επόπτης του διοικητικού συμβουλίου της κομητείας Pima, ο Heinz είναι νοσοκομειακός ιατρός και παλαιότερα ήταν μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αριζόνα. Διατήρησε, επίσης, καλές σχέσεις με τους προέδρους Μπαράκ Ομπάμα και Τζο Μπάιντεν.

Στην πραγματικότητα, ο Heinz συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του και προσκλήθηκε από τον Πρόεδρο Μπάιντεν να παραστεί στην υπογραφή του νόμου για τον σεβασμό του γάμου τον Δεκέμβριο του 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Matt Heinz (@mattheinzmd)

 Ο Heinz είναι ένας γκέι άντρας, αλλά λίγα είναι γνωστά για την ταυτότητα του άνδρα που εμφανίστηκε στο παρασκήνιο αυτής της συνάντησης του Zoom. Μέχρι στιγμής ο Heinz δεν έχει δώσει καμία δήλωση σχετικά με την κατάσταση.