Το ΣΥΔ «έστειλε» τον Κούγια στο Πειθαρχικό και εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει από τις κάμερες

0
489
Στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συμβουλίου «έστειλε» το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών τον Αλέξη Κούγια, μετά την καταγγελία που υπέβαλε λόγω των προσβλητικών – κακοποιητικών δηλώσεων του δικηγόρου.

Ο Αλέξης Κούγιας, μεταξύ άλλων, είχε χρησιμοποιήσει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τη μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη Λιγνάδη, Τζεφ Μοντάνα.

Και μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις εμφανίσεις του γνωστού (ομο/τρανσφοβικού) ποινικολόγου σε εκπομπές πάσης φύσεως και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, φαίνεται πως αυτή τη φορά προσπάθησε να ξεφύγει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Reader.gr και του mynews.gr, o ίδιος αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση λέγοντας εκνευρισμένος:

«Έλα με τις μαλ@@@@@. Άντε φύγετε».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα», η Τζεφ Μοντάνα δήλωσε ικανοποιημένη για την εξέλιξη της υπόθεσης και τη στάση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

«Σήμερα έγινε η εκδίκαση της υπόθεση που απασχόλησε τα μίντια πέρσι και αναφέρθηκαν όλες οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Κούγιας προς το πρόσωπό μου και γενικότερα όλες οι σεξιστικές δηλώσεις.

Του γνωστοποίησαν στο Πειθαρχικό τι έκανε λάθος και γιατί, τον ρατσιστικό του λόγο, τη νομική του υποχρέωση να γνωρίζει όρους όπως “διεμφυλικός”.

Είπε ότι με συμπαθεί και με βλέπει ως παιδί του.

Δεν είμαι παιδί του και δεν θα ήθελα ο πατέρας μου να μιλά για ‘μένα μ’ αυτόν τον τρόπο και να με λέει λ@@@@@ και ξ@@@@@@ και οτιδήποτε άλλο.

Δεν είναι το ζήτημα να καταλάβει την πολιτική ορθότητα του δυτικού πολιτισμού.

Το θέμα είναι να μην επιτίθεται, να μην εκβιάζει και να μη θεωρεί ότι μπορεί να μιλάει κακοποιητικά δημόσια», είπε μεταξύ άλλων η Τζεφ Μοντάνα.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!