Το “Suzume” έρχεται με Αγγλικούς υπότιτλους

31/03/2023
από
Suzume
Suzume

Οι θαυμαστές των anime χαίρονται! Το “Suzume” έρχεται, επιτέλους, και με Αγγλικούς υπότιτλους.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των πρόσφατων ταινιών του σκηνοθέτη Makoto Shinkai, όπως το “Your Name” (2016) και το “Weathering With You” (2019) πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ αυτόν τον Απρίλιο.

Με επικεφαλής τη Nichole Sakura, η οποία εκφράζει τον τίτλο της ταινίας, και που το κοινό θα αναγνωρίσει από άλλους αγαπημένους τίτλους, όπως το “GhostsGhosts” του CBS, το “Superstore” του NBC και το “Star Wars: Visions” της Disney+, το αγγλικό καστ μεταγλώττισης περιλαμβάνει ταλέντα όπως ο Josh Keaton ως Souta, η Jennifer Sun Bell ως Tamaki, η Joe Zieja ως Serizawa; η Rosalie Chang ως Chika, η Amanda C. Miller ως Rumi, η Mela Lee ως Miki και ο Cam Clarke ως Munakata.

«Το ταξίδι της Suzume ξεκινά σε μια ήσυχη πόλη στο Kyushu (βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ιαπωνία) όταν συναντά έναν νεαρό άνδρα που της λέει «Ψάχνω για μια πόρτα»», αναφέρει η επίσημη περιγραφή της ταινίας. “Αυτό που βρίσκει η Suzume είναι μια πόρτα που στέκεται όρθια μέσα στα ερείπια σαν να ήταν προστατευμένη από οποιαδήποτε καταστροφή. Φαινομενικά τραβηγμένη από τη δύναμή της, η Suzume πιάνει το πόμολο… Πόρτες αρχίζουν να ανοίγουν η μία μετά την άλλη σε όλη την Ιαπωνία. Η Suzume πρέπει να κλείσει αυτές τις πύλες για να αποτρέψει την περαιτέρω καταστροφή.

Η περίληψη συνεχίζει:

“Ποτέ δεν έχει δει τοπία, συναντήσεις και αποχαιρετισμούς… Μια μυριάδα προκλήσεων την περιμένουν στο ταξίδι της. Παρά όλα τα εμπόδια στο δρόμο της, η περιπέτεια της Suzume λάμπει μια αχτίδα ελπίδας στους δικούς μας αγώνες ενάντια στους πιο σκληρούς δρόμους άγχους και περιορισμών που συνθέτουν την καθημερινή ζωή. Αυτή η ιστορία του κλεισίματος των θυρών που συνδέουν το παρελθόν μας με το παρόν και το μέλλον θα κρατήσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά όλων μας. Παρασυρμένη από αυτές τις μυστηριώδεις πόρτες, το ταξίδι της Suzume πρόκειται να ξεκινήσει.”

Το Suzume βγαίνει στους κινηματογράφους την Παρασκευή 14 Απριλίου! 

Δείτε το τρέιλερ:
Δες και αυτό!