Μετά από μια σειρά sold out παραστάσεων, το Snap – Athens Queer Comedy Club επιστρέφει στην σκηνή του Red Jasper Cabaret Theatre.

Περισσότεροι από 5 καλλιτέχνες θα εναλλάσσονται κάθε Σάββατο σε μια παρασταση με Stand Up Comedy, Drag Show, Τραγούδι, Spoken Word, Καμπαρέ και όχι μόνο.

Το αγαπημένο Variety Show της πόλης επιστρέφει και κάθε παράσταση είναι διαφορετική από την προηγούμενη!

Για πρώτη φορά, το Snap προσκαλεί στα decks του Red Jasper μερικά από τα πιο hot ονόματα της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής να ντύσουν μουσικά τις παραστάσεις του και στο τέλος κάθε παράστασης θα ακολουθεί πάρτι!

Το Snap – Athens Queer Comedy Club είναι το πρώτο και μοναδικό Queer Comedy Club της Αθήνας. Οι παραστάσεις που οργανώνει το Snap είναι ένα μείγμα Stand Up Comedy, Cabaret και LGBT+ Party. Περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες αποτελούν τον πυρήνα του Snap, ενώ καλεσμένοι του είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής κωμικής σκηνής.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω viva και στο ταμείο του θεάτρου. Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 210 8822551 και να παραλάβετε τα εισιτήρια σας την ημέρα της εκδήλωσης. Οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη.

Ημερομηνίες: 12,19 & 26 Νοεμβρίου