Το πρώτο Pride του Noah Schnapp μετά το coming out του

27/06/2023
από
Πολλά από εμάς θυμόμαστε το πρώτο μας Pride ως μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωής μας και τώρα ο πρωταγωνιστής του Stranger Things, Noah Schnapp, μοιράζεται τη δική του.

Ο Schnapp δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του που απολαμβάνει το πρώτο του Pride στη Νέα Υόρκη μετά το coming out του, και οι φωτογραφίες εκπέμπουν καθαρή κουήρ χαρά!

Στις φωτογραφίες (που δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του στο Instagram), ο Schnapp και οι φίλοι του χορεύουν σε ένα σιντριβάνι, περιτριγυρισμένοι από άλλα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, αράζουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και κολυμπούν σε μια πισίνα. Ο Schnapp φοράει μια μαύρη μπλούζα που αναγράφει: «Straight Outta The Closet» με πολύχρωμα γράμματα, με ένα headband και βραχιολάκια στα χρώματα του Pride.

https://www.instagram.com/p/Ct7ZLoUOuMm/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ο Schnapp έκανε coming out τον Ιανουάριο, όταν κοινοποίησε ένα βίντεο στο TikTok με το δημοφιλή ήχο «You know what it never was? That serious».

Ο Schnapp έγραψε στο βίντεο του: «Όταν επιτέλους είπα στους φίλους και την οικογένειά μου ότι είμαι γκέι, αφού φοβόμουν κρυμμένος στην ντουλάπα για 18 χρόνια, και το μόνο που είπαν ήταν ‘το ξέρουμε’».

Πέρυσι ο Schnapp είχε επίσης την ευκαιρία να ζήσει και ένα άλλο ταξίδι coming-out μέσω του χαρακτήρα του Will Byers στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του Netflix, Stranger Things. Στην τέταρτη σεζόν, ο Will δυσκολεύεται με τον καλύτερό του φίλο Mike που μεγαλώνει και ενδιαφέρεται περισσότερο για τα κορίτσια (συμπεριλαμβανομένης της Eleven).

Ο Will είναι ξεκάθαρα ερωτευμένος μαζί του και έχει μερικές συναισθηματικές σκηνές γύρω από τα κρυφά του συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου ο μεγαλύτερος αδελφός του του λέει ότι θα τον αγαπάει πάντα, όποιος κι αν είναι ή ό,τι κι αν κάνει.

Ενώ ο Will εξακολουθεί να είναι στην ντουλάπα στο σύμπαν του Stranger Things της δεκαετίας του 1980, ο Schnapp είναι ο εαυτός του και περήφανος στο New York Pride, και είμαστε πολύ χαρούμενα για εκείνον.
Δες και αυτό!