Έχετε κουραστεί να ζεσταίνεστε με όλα αυτά τα ρούχα που φοράτε στο γυμναστήριο; Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν αν γυμναζόσασταν γυμνοί;

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε πια. Το πρώτο γυμναστήριο γυμνών έφτασε. Ή κάτι τέτοιο.

Το κωμικό δίδυμο του YouTube Byron Langley και Thomas Willows αποφάσισε να εξερευνήσει το πως θα ήταν ένα γυμναστήριο για γυμνούς.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!