«Δεν πρόκειται για γάμο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ισότητα ενώπιον του νόμου» .

Το Paypal μόλις δημοσίευσε την υποστήριξή του για το “Ναι” για την ισότητα των γάμων στην Αυστραλία. Η ηλεκτρονική επιχείρηση ετοιμάζεται θα δώσει τις δωρεές στην Εκστρατεία Ισότητας για το “Ναι” .

Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει να βοηθήσει να κερδίσει το «Ναι» στην ταχυδρομική δημοσκοπική έρευνα της Αυστραλίας σχετικά με την ισότητα των γάμων.

Ο Αυστραλός επιχειρηματίας του Paypal Brian McDonnell δήλωσε ότι οι αυστραλιανές εταιρείες έχουν «κοινωνική ευθύνη» για να υποστηρίξουν την ισότητα των γάμων.

«Αν κοιτάξετε τις εταιρείες τεχνολογίας όπως η Microsoft και, τοπικά, η Atlassian, υποστηρίζουν ενεργά με τον ίδιο τρόπο, όπως το PayPal ότι το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας θα πρέπει να είναι «Ναι» και η ισότητα θα πρέπει να ισχύει για όλους τους Αυστραλούς» , ανέφερε ο McDonnell.

«Κάθε άτομο στην Αυστραλία και γενικά σε όλο τον κόσμο διαθέτει την τεχνολογία στην τσέπη του και κάθε μέρα αυτή είναι η μόνη κινητήρια δύναμη. Αυτό δημιουργεί πραγματικά μια πλατφόρμα για να ενημερωθεί ο κόσμος σχετικά με το κρίσιμο αυτό ζήτημα. Δεν πρόκειται για γάμο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ισότητα ενώπιον του νόμου» .

«Οι άνθρωποι είναι αρκετά λογικοί για να διακρίνουν ανάμεσα σε μια θέση υπεράσπισης και στην αξία του προϊόντος μας» , δήλωσε ο McDonnell:

«Ανεξάρτητα από το αν είσαι ψηφοφόρος του «Ναι» ή ψηφοφόρος του «Όχι» , είμαστε ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής στο διαδίκτυο» .