Ομοφοβικό παραλήρημα από τον ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Κιέβου, Αρτέμ Μπεσεντίν, ο οποίος δήλωσε ότι “δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γκέι, αλλά μόνο γυναίκες και άνδρες”.

Σύμφωνα με το SPORT24, ο Ουκρανός παίκτης δήλωσε:

“Δεν είναι φυσιολογικό, Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γκέι, μόνο άνδρες και γυναίκες. Έχω έναν γιο, δεν θα ήθελα να μεγαλώσει και να τους κοιτάζει”.

Στη συνέχεια τα έβαλε και με τα φεστιβάλ υπερηφάνειας σχολιάζοντας πως δεν αντέχει να τις βλέπει: “Υπάρχουν πολλές από αυτές (τις παρελάσεις). Αυτές τις ομάδες, αυτές τις σημαίες, δεν μπορώ να τις κοιτάζω”.

Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!