Το νέο λεσβιακό μου crush από τη “Γη της Ελιάς”: Γνωρίστε την Νάγια Τ. Καρακώστα

25/01/2023
Η Νάγια Τ. Καρακώστα είναι το νέο crush για το δυναμικό λεσβιακό κοινό της σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς” και απλά την ευχαριστούμε που υπάρχει!

Τηλεοπτικά: Φοράει σακάκια, ένα eyeliner τύπου Shane Mcutcheon και την λένε Αντωνία. Την Παρασκευή που μας πέρασε κατέβηκε ως την Μάνη και αναστάτωσε την Αλκμήνη και πολλές ακόμα queer καρδιές σε prime time!

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τη Νάγια:

Γεννήθηκε στη Λάρνακα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

Ως ηθοποιός έπαιξε στο «Under/pants», ένα θέατρο Ντοκουμέντο για τον γυναικείο αυνανισμό, το οποίο συνέγραψε με την Ελένη Αναστασίου.

Ακόμα, έγραψε και παρουσίασε την περφόρμανς «Hymen» όπου μιλάει για ένα γυναικείο συλλογικό σώμα.1

Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας “Intra Portas”. Με την ομάδα αυτή, παρουσιάζει ως ηθοποιός εφηβικές παραστάσεις μέσα στις σχολικές αίθουσες με θέμα κάθε μορφής εκφοβισμού.

“…έχει εμφανιστεί ολόγυμνη στη σκηνή περιτριγυρισμένη από αγνώστους που ζωγράφιζαν πάνω στο κορμί της! Όμως η τέχνη απαιτεί θυσίες και η Νάγια θέλει να ξεπερνά τα όρια… Στόχος της δεν είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η έναρξη μιας συζήτησης πάνω σε θέματα που θεωρούνται ταμπού, όπως επίσης και η ορατότητα για εκείνους που στέλνονται στο περιθώριο.”2

Έχει συνεργαστεί ξανά με τη σεναριογράφο της Γης της Ελιάς, Βάνα Δημητρίου, αλλά και με τον σκηνοθέτη αυτής, τον Ανδρέα Γεωργίου, στην ελληνοκυπριακή καθημερινή δραματική τηλεοπτική σειρά “8 λέξεις”, η οποία προβαλλόταν στο σταθμό ΣΚΑΪ το 2019-2021. Το λες ότι είχε και κάτι από Orange is the New Black αν έχεις πολύ μεγάλη φαντασία και θέλεις να βλέπεις λεσβίες παντούς !!

 

1: Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, Νάγια Τ. Καρακώστα

2:”Ναγια-σει το στόμα σας κυρία T. Καρακώστα”, Μαρίνος Νομικός

Χριστίνα Τριχά

Αρνούμαι να καταλήξω σε συμπεράσματα, κι αν πέφτω στην παγίδα τους είναι που καμιά φορά δε τα προλαβαίνω. Δεν έχω και απόψεις, γιατί προϋποθέτουν μία μόνο πλευρά και από εδώ που είμαι δε την βλέπω. Όταν συναντώ ειδικούς χρησιμοποιώ εφαρμογές μετάφρασης και όταν συστήνομαι, ξεχνώ ποια είμαι. Αν και εσείς βγάζετε συμπεράσματα κατά λάθος, μπορείτε να μου τα στείλετε στο [email protected]
Δες και αυτό!