Το «man to man» είναι το πρώτο αποκλειστικό gay μασάζ της Αθήνας

05/04/2023
Man To Man

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη υπηρεσία μασάζ της πόλης από επαγγελματίες άντρες θεραπευτές σε άνδρες θεραπευόμενους.

Σε μια εποχή που το άγχος και το στρες μας πιέζουν καθημερινά, όλοι έχουμε ανάγκη από λίγες στιγμες χαλάρωσης και ηρεμίας. Το θεραπευτικό άγγιγμα του μασέρ θα βοηθήσει να σβήσει την κούραση της ρουτίνας και θα σε τονώσει για να συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου ή θα σε χαλαρώσει για να κλείσεις την μέρα σου όμορφα.

Man To Man

Το «Man to Man», πρόσφατα εγκαταστάθηκε στο Γκάζι, θέλοντας να προσφέρει στην gay/bi ανδρική κοινότητα την ασφάλεια που χρειάζεται για να εκφράσει τις επιθυμίες της,, ωστε να ευχαριστηθεί την εμπειρία του μασάζ.

Man To Man

Ο χώρος ξεχωρίζει για την ατμοσφαιρική και χαλαρωτική του διακόσμηση, καθώς και για την παροχή ανέσεων που διαθέτει. Κάθε συνεδρία στο «Man to Man» πραγματοποιείται σε ιδιωτικο δωμάτιο με ρυθμιζόμενο φωτισμό που συνδυάζεται με το ζεστό φώς των κεριών, ενώ παράλληλα ο ήχος τρεχούμενου νερού που διοχετεύεται στον χώρο, σε χαλαρώνει για να απολαύσεις τις ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας από άντρα μασέρ. Όλα τα δωμάτια μετά από κάθε συνεδρία απολυμαίνονται εξ ολοκλήρου και είναι εφοδιασμένα με ντους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριν και μετά το μασάζ.

Man To Man

Στο «Man to Man» μπορείς να επιλέξεις μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών μασάζ, όπως το χαλαρωτικό ή αθλητικό μασάζ, μασάζ σε τζακούζι, body to body (nuru), μασάζ με λάδι κάνναβης, με τέσσερα χέρια κλπ. Όλες οι θεραπείες «θα εκπληρώνονται μόνο από ανδρικά χέρια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ιστοσελίδα. Εκεί θα συναντήσεις ένα εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό να σε χαλαρώσει μέσω της εμπειρίας του επαγγελματικού μασάζ, αποφεύγοντας άβολες καταστάσεις.

Man To Man

Μπορείς να κάνεις χρήση της υπηρεσίας κλείνοντας ραντεβού στο 6972344746 για να επισκεφτείς τον χώρο τους που βρίσκεται στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως 66, 118 54, στο Γκάζι. Μπορείς, επίσης, να κλείσεις κατ΄οίκον ραντεβού με τον μασέρ της επιλογής σου.

Man To Man

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το «Man to Man» και τις υπηρεσίες που προσφέρει μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του (gay-massage.gr), γνωρίζοντας παράλληλα και τους διαθέσιμους -επαγγελματίες- μασέρ του.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.
Δες και αυτό!