Η Velma μπορεί πολύ συχνά να χάνει τα γυαλιά της, αλλά έχει την ικανότητα να εντοπίσει ένα χαριτωμένο κορίτσι από ένα μίλι μακριά. 

Το ΛΟΑΤΚΙ+ Twitter έχει εκστασιαστεί με ένα κλιπ της Velma, που ερωτεύεται μία κοπέλα στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 2022 “Trick or Treat Scooby-Doo!”. Αν και οι φανς έκαναν εικασίες για τη σεξουαλικότητα της Velma, δεν υπήρχε κάποια επιβεβαίωση, ότι μπορεί να ήταν πραγματικά κουήρ. 

Η Velma είναι κουήρ, κι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα μία νέα πληροφορία, εάν ακολουθείτε το Scooby-Doo εδώ και καιρό. Το 2020, ο παραγωγός του “Scooby Doo: Mystery Incorporated”, Tony Cervone, είχε πει ακόμη και ότι η Velma είναι γκέι. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Cervone (@tonycervone)

 Ωστόσο, το κλιπ από το “Trick or Treat Scooby-Doo!” έκανε τον γύρο του διαδικτύου αυτήν την εβδομάδα στο Twitter. 

 Μια νέα spinoff σειρά Scooby-Doo, με τίτλο “Velma”, αναμένεται να ξεκινήσει στο HBO Max από τη Mindy Kaling. Οι φανς εικάζουν εδώ και αρκετό καιρό ότι η Velma θα είναι κουήρ στη σειρά της, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι να κάνει πρεμιέρα το spinoff το 2023. 

Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Velma! 

Το “Trick or Treat Scooby-Doo” είναι προς το παρόν διαθέσιμο. Το “Velma” έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2023 στο HBO Max.