Το καστ του Nimona μόλις αποκαλύφθηκε και είναι απίστευτα κουήρ

27/04/2023
από
Nimona
Nimona

Βασισμένη στο ομώνυμο βραβευμένο graphic novel του δημιουργού της σειράς “She-Ra and the Princesses of Power”, του ND Stevenson, η επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix, Nimona, ακολουθεί ένα εξαιρετικά ισχυρό κορίτσι που αλλάζει μορφή, ενώ συνεργάζεται με τον Ballister Blackheart, όσο εκείνος προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά του, καθώς κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων είχε ένα μεγάλο ταξίδι, ξεκινώντας από τα -πλέον κλειστά- Blue Sky Studios και αργότερα εξαγοράστηκε από την Disney πριν τελικά προσγειωθεί στο Annapurna και στο Netflix.

Αλλά τώρα, το Nimona έρχεται!

Η πρώτη εικόνα μας δίνει μια γεύση από τις δυνάμεις της Nimona που αλλάζει μορφή σε έναν τεράστιο κόκκινο ρινόκερο. Η άλλη εικόνα δείχνει τη Nimona και τον Ballister καθώς κατεβαίνουν μια σκάλα, ενώ μια γιγάντια αφίσα δείχνει τα πρόσωπά τους ως καταζητούμενα. Ο Ballister μουτρώνει και κατεβάζει το κεφάλι, όταν βλέπει την αφίσα, και η Nimona πανηγυρίζει με τα χέρια ανοιχτά.

Φαίνεται τόσο ζωντανό και διασκεδαστικό και μας αρέσει η αντίθεση μεταξύ του μυτερού, σοβαρού προσώπου του Ballister και του στρογγυλού και έξαλλου βλέμματος της Nimona. Μας άρεσε πολύ το κόμικ στο οποίο βασίστηκε, και όσο περισσότερα βλέπουμε και ακούμε για την ταινία τόσο περισσότερο ενθουσιαζόμαστε!

Το Netflix ανακοίνωσε, επίσης, τη φωνή για την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν η Chloë Grace Moretz ως Nimona, ο Riz Ahmed ως Ballister Blackheart και ο Eugene Lee Yang ως Ambrosius Goldenloin.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης την ηθοποιό της American Horror Story, Frances Conroy, την ηθοποιό της She-Ra, Lorraine Toussaint, και τους πρωταγωνιστές του SNL, Beck Bennett και Sarah Sherman. Περιλαμβάνει, επίσης, μερικούς από τους αγαπημένους μας κουήρ ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένων των RuPaul Charles, Indya Moore και Julio Torres σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

Το πρωτότυπο graphic novel είναι εξαιρετικά κουήρ, έτσι κι αλλιώς, με τη Nimona να είναι μία κουήρ περσόνα που μεταμορφώνεται, ενώ ο Ballister και ο Ambrosius είναι κλασικοί φίλοι-εχθροί-εραστές. Με αυτή τη βάση και αυτό το καστ, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η ταινία θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κουήρ θρίαμβος.

Το Nimona θα προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων του Annecy στη Γαλλία τον επόμενο μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix αργότερα φέτος.
Δες και αυτό!