Το εξώφυλλο του Männer Magazin “πάει” Eurovision

09/05/2015
PHOTO: MÄNNER MAGAZIN
PHOTO: MÄNNER MAGAZIN
PHOTO: MÄNNER MAGAZIN

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Το εξώφυλλο του δημοφιλούς Γερμανικού gay περιοδικού Männer Magazin αυτό το μήνα “πάει” Eurovision και επέλεξε τον εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν, Elnur Huseynov για το εξώφυλλό του.

Το περιοδικό, για την ακρίβεια, δεν επέλεξε τον συγκεκριμένο τραγουδιστή ούτε για την ομορφιά του, ούτε για την gay ζωή του αλλά θεωρεί πως το τραγούδι του, “Hour of The Wolf” με το οποίο θα διαγωνιστεί στο 2ο ημιτελικό της Eurovision στις 21 Μαϊου, είναι το καλύτερο στο διαγωνισμό και ο τραγουδιστής μπορεί να τραγουδήσει σε πέντε διαφορετικές οκτάβες.

Παρότι δηλώνει ότι δεν είναι gay, o Elnur εκφράζει την έκπληξη και την ευγνωμοσύνη του για το εξώφυλλο του περιδικού και γενικότερα για τη στάση και υποστήριξη της gay κοινότητας, όπως έιχε πει άλλωστε και στο oikotimes.com πρόσφατα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, την οποία και καλύψαμε.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!