Τι είπε ο Βαγγέλης Σαμιώτης για την ερωτική σκηνή στη σειρά “Κάνε ότι Κοιμάσαι”

434
Ο πρωταγωνιστής της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου της ΕΡΤ  “Κάνε ότι Κοιμάσαι”, Βαγγέλης Σαμιώτης, μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@Star” και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού για την ερωτική σκηνή μεταξύ αυτού και του ανοιχτά γκέι ηθοποιού Μιχάλη Οικονόμου, που προβλήθηκε λίγες μέρες πριν.

«Για αυτό υπάρχουν οι ανατροπές και το σενάριο είναι όπως η ζωή. Είναι πάρα πολύ καλά γραμμένο. Όλα αυτά γίνονται, δεν είναι ουρανοκατέβατο. Είναι κάτι που γίνεται χιλιάδες χρόνια κι είναι ταμπού. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που αξίζει να σχολιάσω. Όπως φιλιούνται ένας άνδρας με μία γυναίκα, έτσι φιλιούνται και δύο άντρες. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που υπάρχει, άρα δεν νομίζω ότι είναι άξιο σχολιασμού. Είναι φυσιολογικό.

«Δεν περίμενα τίποτα, δεν είχα ασχοληθεί με αυτό. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν ξέρω από τα Twitter και τέτοια. Αν το σχολιάζουν θετικά, είναι κάτι καλό. Αν και νομίζω ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται γιατί πρέπει να περάσει πια στην κοινωνία είτε μας αρέσει είτε όχι ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι κάτι που υπάρχει. Μπορεί άλλοι να μην το βλέπουν φυσιολογικό, πάντως είναι κάτι που υπάρχει. Και ήταν νομίζω μια πολύ ωραία σκηνή. Γελάσαμε και περάσαμε πολύ ωραία. Και με έκανε και Μιχάλης να νιώσω πάρα πολύ άνετα».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό αν περίμενε να κάνει αίσθηση η συγκεκριμένη σκηνή όταν διάβασε το σενάριο, με τον ίδιο να απαντάει ότι αρχικά δεν είχε διαβάσει τη σκηνή. Τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα κάνει αίσθηση η συγκεκριμένη σκηνή μόνο, τον νοιάζει να κάνει αίσθηση όλη η σειρά.

Για το εάν έλαβε αρνητικά σχόλια ο ηθοποιός είπε: «Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Δυστυχώς αυτό είναι που έχουν κάνει τα social. Το καλύτερο πράγμα  να πεις, θα βγούνε από κάτω 10, 50 και 100 και θα πούνε το μακρύ τους και το κοντό τους. Ήταν μία σκηνή αγάπης, έρωτα και η αγάπη κι ο έρωτας μόνο καλό φέρνουν στην κοινωνία. Άλλα πράγματα φέρνουν άσχημα στην κοινωνία».