Ερωτική σκηνή μεταξύ δύο ανδρών στη σειρά “Κάνε ότι Κοιμάσαι”

661
Screenshot
Το «Κάνε ότι κοιμάσαι», η ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ, επέστρεψε στην τηλεόραση με τη δεύτερη σεζόν, και με μια σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο, μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε μια απρόσμενη αποκάλυψη: ο Ίκαρος και ο δολοφονημένος γυμναστής ήταν ζευγάρι! Η πληροφορία αυτή παρουσιάστηκε μέσα από μια έντονη ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο ανδρών αφήνοντας τους θαυμαστές της σειράς άναυδους. Η σκηνή τελειώνει με την Αμάντα, την κόρη του Ίκαρου, να βλέπει τους δύο άνδρες να κάνουν σεξ.

Τον Ίκαρο ενσαρκώνει ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος είναι ανοιχτά γκέι. Μάλιστα, πολλές φορές τον έχουμε δει να μιλάει με τρυφερότητα για την πολύχρωμη οικογένεια του, καθώς εκείνος και ο σύντροφος του, Γιώργος Μακρής, έχουν ένα παιδί.

Γνωρίζουμε πόσο συντηρητική είναι η ελληνική τηλεόραση όταν πρόκειται για ΛΟΑΤΚΙ+ περιεχόμενο, και ακόμα περισσότερο για τρυφερές ή και ερωτικές σκηνές μεταξύ ομόφυλων χαρακτήρων. Επομένως, αν και η σκηνή δεν ήταν αρκετά σύντομη, ανέδειξε περισσότερο την ερωτική χημεία των δύο χαρακτήρων, από αυτά που έχουμε γενικά συνηθίσει.

Πολλά άτομα έσπευσαν στο X (πρώην twitter) προκειμένου να σχολιάσουν την γκέι ερωτική σκηνή, η οποία πέρα από σημαντική για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ήταν και ανατρεπτική σε σχέση με την υπόθεση της σειράς.

Ένα άτομο σχολίασε: «Γυμναστής και Ίκαρος γκέι ζευγάρι, προσκυνώ!!». Ενώ ένα άλλο είπε: «#KaneOtikoimasai Η καλύτερη από τις σειρές που έχουν κάνει πρεμιέρα μέχρι τώρα είναι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ το Κάνε ότι κοιμάσαι, το οποίο κάνει τη διαφορά για μια ακόμα χρονιά».

Προς το παρόν τα σχόλια είναι κυρίως θετικά με τους φανς να έχουν σοκαριστεί με την εξέλιξη της σειράς. Ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι και να μην δούμε ομοφοβικές αντιδράσεις.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.