Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις powerbank δύο πράγματα πρέπει να έχεις στον νου. Τη χωρητικότητά του και τη φορητότητά του. Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικά powerbank για να καλύψουν οποιαδήποτε σου ανάγκη.

Anker PowerCore 10000

Το Anker PowerCore 10000 είναι μια προσιτή επιλογή για όλα εσάς, που θέλετε να κρατήσετε τη μπαταρία του κινητού σας γεμάτη όλη την ημέρα. Υποστηρίζει το πρότυπο Quick Charge 3.0, ενώ η χωρητικότητά του είναι στα 10.000mAh.


Belkin Pocket Power 5K Power Bank

Μπορεί να είναι μόνο 5.000mAh, αλλά αυτό το κάνει μικρό και ελαφρύ για να το κουβαλάς εύκολα μαζί σου. Με ένα μικρό καλώδιο USB-A μπορείς εύκολα και γρήγορα να φορτίσεις τη συσκευή σου. Επίσης, η Belkin σου προσφέρει εγγύηση σε περίπτωση που το Powerbank του δημιουργήσει βλάβη στο κινητό σου.


iMuto Portable Charger X6 Pro

Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά και αυτό έχει 30.000mAh! Με αρκετές θύρες για να μπορείς να φορτίζεις πολλές συσκευές ταυτόχρονα, ενώ μπορείς να φορτίσεις μέχρι και το laptop σου.


Xiaomi Mi Power Bank 2C

Είναι λεπτό, κομψό, αλλά και απίστευτα δυνατό με 20000mAh! Μπορείς να φορτίσεις μέχρι και 2 συσκευές ταυτόχρονα, αφού διαθέτει δύο θύρες USB. Διαθέτει 9 επίπεδα ασφαλείας για να προστατεύσει τις συσκευές σου από τυχόν προβλήματα κατά τη φόρτιση.


Mophie Powerstation AC

Το Mophie Powerstation AC πάει τη φόρτιση σε άλλα επίπεδα, καθώς διαθέτει και υποδοχή για μπρίζα, για εσένα, που η θύρα usb, δεν σου είναι πάντα εφικτή. Με χωρητικότητα στα 22.000mAh, ενδείκνυται για εσένα που έχεις πιο επαγγελματικές απαιτήσεις.


Mophie Powerstation Keychain

Το Mophie Powerstation Keychain είναι ένα από τα μικρότερα powerbank που κυκλοφορούν. Αν και μόλις 1.200mAh, μπορείς να το βάλεις στο μπρελόκ στα κλειδιά σου και να το χρησιμοποιείς, όποτε το έχεις ανάγκη.

6 φορητά ηχεία για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική όπου και να είσαι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antivirus Magazine (@antivirusmagazine) στις