Μια βόμβα μπάνιου εμπνευσμένη από το Saltburn

133

Η Lush μόλις κυκλοφόρησε μια «βόμβα μπάνιου» εμπνευσμένη από τη διαβόητη ερωτική σκηνή στην μπανιέρα του Saltburn – και από ό,τι φαίνεται, πρόκειται να γίνει η πιο ένοχη κουήρ απόλαυση.

Σύμφωνα με το PinkNews, η εταιρεία χειροποίητων καλλυντικών λάνσαρε τη «βόμβα μπάνιου» (bath bomb) περιορισμένης έκδοση – με την εμβληματική ονομασία Saltbomb – μετά την έντονη συζήτηση για την περιβόητη σκηνή του κουήρ θρίλερ.

Αν έχετε δει την ταινία, τότε θε ξέρετε ότι πρόκειται για τη σκηνή όπου ο Oliver (τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με BAFTA Barry Keoghan) παρακολουθεί τον Felix (Jacob Elordi) να αυνανίζεται στην μπανιέρα, πίσω από τη χαραμάδα μιας πόρτας. Στη συνέχεια, ο Oliver μπαίνει στη μπανιέρα κι αρχίζει να πίνει το νερό που έχει απομείνει – και ό,τι αυτό περιλαμβάνει.

Ευτυχώς, δεν υπάρχει κανένα σωματικό υγρό στο προϊόν της Lush, παρά μόνο αρώματα και θαλασσινό αλάτι.

Η αποκλειστική απόλαυση για το μπάνιο μοιράζεται μάλιστα το ίδιο άρωμα με την ενυδατική μπάρα αφρόλουτρου της μάρκας, Milky Bath.

Η ταινία βρίσκεται στο επίκεντρο ακόμα και πριν την κυκλοφορία της – και έχει χρησιμοποιηθεί κι από άλλες εταιρίες πέρα από τη Lush. Πέρα από το επμνευσμένο από την ταινία, κερί, έχει γίνει ο λόγος αύξησης του τουρισμού στην πόλη Northamptonshire μετά την κυκλοφορία της.

Το οικογενειακό κτήμα του Felix στην ταινία κυκλοφορεί παντού στο διαδίκτυο και έχει γίνει έκτοτε top προορισμός για τους τουρίστες.

Το αρχοντικό κοντά στο Lowick Village είναι ένα ιδιωτικό σπίτι που ανήκει στην οικογένεια Sackville και συνήθως δεν είναι ανοιχτό για το κοινό. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους τηλεθεατές να κατευθυνθούν στην περιοχή για να ρίξουν μια ματιά στο σπίτι που συνέβησαν όλα τα κινηματογραφικά γεγονότα.

Οι αναζητήσεις στο Google για «Διακοπές στο Northamptonshire» έχουν σημειώσει αύξηση 11.000% τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του λογισμικού κρατήσεων Bókun, με τους fans να επιθυμούν απεγνωσμένα να επισκεφθούν την τοποθεσία των γυρισμάτων.

Ένα άτομο, η Rhian Williams, δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στο TikTok διαδίδοντας πληροφορίες για το «πώς να φτάσετε στο Saltburn» και να επισκεφθείτε το αρχοντικό.

Woman with fair hair and glasses stands in front of a stately home

«Ήξερα ότι θα υπήρχε ενδιαφέρον», δήλωσε η Rhian στο BBC. «Αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν έτσι».