Τα ομοφοβικά σχόλια του Κυριάκου Βελόπουλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

04/01/2024
από
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, έκανε νέα ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Γιώργου Καπουτζίδη.

Με αφορμή τη χθεσινή εμφάνιση του ηθοποιού στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και η αναφορά που έκανε στην «κηραλοιφή» του Κυριάκου Βελόπουλου, ο τελευταίος προχώρησε σε μια έντονα ομοφοβική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο X.

«Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδή μίλησε για το 2105 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;», έγραψε.

Η έκφραση «γυάλισε τα πόμολα» είναι εξαιρετικά ομοφοβική και χυδαία, και θυμίζει σχόλια παλαιότερων εποχών, που δυστυχώς όμως συνεχίζουν να ακούγονται μέχρι και σήμερα.

Στη χθεσινή συνέντευξή του, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην ομοφοβία και το μίσος που έχει ο κόσμος προς τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, λέγοντας ότι: «Με την ομοφοβία μεγαλώσαμε όλοι μας. Στη δική μου γενιά, όλοι ομοφοβικοί είμαστε. Σου φύτεψαν την ομοφοβία και έμαθες να μισείς αυτούς τους ανθρώπους κι εμένα που είμαι ομοφυλόφιλος να ντρέπομαι και να έχω τύψεις για τον εαυτό μου. Έχουμε μια διαδρομή. Να ξεριζώσουμε την ομοφοβία».

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου όλοι οι πολίτες είναι ίσοι»
Δες και αυτό!