Τα Hunger Games (και πάλι) στη μεγάλη οθόνη μαζί με τη Hunter Schafer

07/11/2023
Η ταινία «The Hunger Games: Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 16 Νοεμβρίου από τη SPENTZOS FILM.

Σε αυτή την spinoff ιστορία του σύμπαντος των εξαιρετικά επιτυχημένων ταινιών, δεν ασχολούμαστε με την Katniss (σ.σ. Jennifer Lawrence). Αντιθέτως, γυρνάμε πολλές δεκαετίες πίσω -περίπου 64 χρόνια πριν- στους 10ους Αγώνες Πείνας με το σκηνικό για την ανθρωπότητα να είναι κάπως διαφορετικό από ότι το είδαμε την τελευταία φορά.

Tom Blyth ως Coriolanus Snow και Rachel Zegler ως Lucy Gray Baird

Εδώ θα δούμε πώς ο νεαρός Coriolanus Snow, που τον υποδύεται ο Tom Blyth, ανελίχθηκε στον κόσμο της Panem όντας ένας από τους πρώτους μέντορες των παικτών των Hunger Games. Διαλέγει την προστάτιδα της District 12, Lucy Gray Baird, που την υποδύεται η Rachel Zegler (West Side Story).

Στο καστ συμμετέχει και η (ανοιχτά τρανς) ηθοποιός, Hunter Schafer, που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Euphoria. Η Schafer υποδύεται την Tigris Snow, την ξαδέρφη και το δεξί χέρι του Coriolanus.

Hunter Schafer ως Tigris Snow

Οι fans των βιβλίων και των προηγούμενων ταινιών γνωρίζουν ωστόσο ότι, στο μέλλον, θα επαναστατήσει ενάντια στη δικτατορική εξουσία του Panem.

Το Hunger Games είναι ο δεύτερος μεγάλος ρόλος της Schafer μετά το Euphoria. Παρά το γεγονός ότι είναι καινούργια στον κλάδο, θεωρείται ήδη ως μία από τις ανερχόμενες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ

Fionnula Flanagan ως Grandma’am, Tom Blyth ως Coriolanus Snow και Hunter Schafer ως Tigris Snow

Το The Hunger Games: Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών βασίζεται στο βιβλίο της Suzanne Collins, συγγραφέα της σειρά βιβλίων «Αγώνες Πείνας», που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε 54 γλώσσες και 52 χώρες.

Πληροφορίες για την ταινία

σκηνοθεσία: Francis Lawrence
σενάριο: Michael Lesslie, Michael Arndt, Suzanne Collins (βασισμένο στη σειρά βιβλιών της πρωταγωνιστούν: Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman
Δες και αυτό!