Τα απόλυτα κουήρ crushes σε τηλεοπτικές σειρές

31/01/2024
από
Την τελευταία δεκαετία σίγουρα οι σειρές έχουν γίνει πιο συμπεριληπτικές, καθώς συνηθίζουν να έχουν κι από έναν κουήρ side χαρακτήρα. Κάποιες σειρές όμως, όπως το The L word, μας έχουν γνωρίσει top (πάρτε το όπως θέλετε) κουήρ και λεσβιακά icons, τα οποία κατέληξαν να γίνονται τα παντοτινά μας crushes. Και για να μιλήσουμε πρακτικά, αν δεν έχεις ονειρευτεί έστω μια φορά τη Shane, λες ψέματα.

Shane McCutcheon (The L Word / The L Word: Generation Q)

Pin by Poenari Andreea on Kate Moennig | The l word, Shane mccutcheon, Katherine moennig

Λοιπόν, ξεκινάμε με τη Shane γιατί είναι από τις λεσβιακές αναπαραστάσεις που έχουν μείνει ανεξίτηλες στον (λεσβιακό) χρόνο. Η «δεν με νοιάζει και πολύ» αύρα της, το 00s στυλ και μαλλί της, η εξέλιξη του χαρακτήρα της αλλά φυσικά και το απίστευτο hotness που εκπέμπει, είναι κάποιοι από τους λόγους που έχει μια (πρώτη) θέση σε αυτή τη λίστα.

Alex Vos

Where Is Alex? Piper Fiance Fate In OITNB Season 6

Μπορεί τα συναισθήματα για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα να είναι αμφιλεγόμενα για διάφορους λόγους, δεν αναιρεί το γεγονός ότι την κοιτούσαμε με φωτίτσες στα μάτια κάθε φορά που περπατούσε με αυτό το τρομερό outfit της φυλακής. Top…χαρακτήρας!

Mae Martin

Feel Good star Mae Martin opens up about their non-binary journey: "I just feel like myself"

Ίσως το πιο κουλ άτομο στην πιο κουλ σειρά της λίστας. Παίζοντας πλευρές του εαυτού του στο Feel Good, και παρουσιάζοντάς μας το ταξίδι εξερεύνησης της ταυτότητάς φύλου του, το Mae Martin ήταν το άτομο που θα θέλαμε να γνωρίσουμε. Εντάξει, πέρα από την ευαλωτότητα και την εξέλιξη του χαρακτήρα, φταίει και ότι είναι σούπερ χοτ.

Bette Porter (The L Word / The L Word: Generation Q)

Bette Porter - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τη Bette. Τα κουστούμια; Ο δυναμικός της χαρακτήρας; Η διεκδικητικότητά της; Αν και πολλές φορές οι επιλογές της μας έκαναν να εκνευριστούμε, δεν παύει να αποτελεί ένα παντοτινό κουήρ crush.

Kai Bartley

kai bartley | Dark and twisty, Heart anatomy, Grey's anatomy

Η καλύτερη προσθήκη στο έντονα cis περιβάλλον του Grey’s Anatomy. Από την πρώτη στιγμή που βλέπεις αυτό το άτομο, με ή χωρίς την ιατρική στολή, σου ανεβαίνει και λίγο η πίεση. Είναι και που μέσω αυτού του ατόμου αποκαλύφθηκε η κουήρ ταυτότητα της Amelia, είναι και που είναι hot, κερδίζει δικαιωματικά μια θέση σε αυτή τη λίστα.

Gigi Ghorbani (The L Word: Generation Q)

the l word stuff — like or reblog if you use

Μια κάπως αντιγραφή της Bette, η Gigi παρουσιάστηκε αρχικά ως η ενοχλητική πρώην σύζυγος της Natalie, αλλά κατέληξε να γίνεται η mommy όλων μας (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Magna

Walking Dead star Eleanor Matsuura says she "fought really hard" for Yumiko and Magna to kiss

Τι είναι πιο σέξι από το να σκοτώνεις ζόμπι, φορώντας πουκάμισα και στενά παντελόνια; Η απάντηση είναι τίποτα. Αν και δυστυχώς δεν έχει πολύ χρόνο στην οθόνη, η παρουσία της μας δίνει έναν ακόμα λόγο (ή τον μοναδικό) να συνεχίσουμε να βλέπουμε τη σειρά.

Che Diaz

Why Che Diaz from 'And Just Like That' is TV's most hated character

Λίγα άτομα θα συμφωνήσουν με αυτό, καθώς έχει κριθεί ως ένας αρκετά cringe και στερεοτυπικός χαρακτήρας. Βέβαια, το ίδιο το Sara Ramirez έχει υπερασπιστεί τον χαρακτήρα, και αυτό θα κάνουμε και εμείς. Έφερε λίγο queerness στην πιο στρέιτ σειρά και μας έκανε να θέλαμε να είμαστε η Miranda στην κουζίνα της Carrie.

Tess (The L Word: Generation Q)

Encounter with The L Word Generation Q Actress Jamie Clayton

Άλλη μια top χαρακτήρας του The L Word. Η ψηλή ξανθιά σέξι, αλλά και ευαίσθητη, barwoman που έκανε τη Shane να ερωτευτεί ξανά. Πέρα από τα outfit και τα απλανή βλέμματά της που σε μαγνητίζουν, εκείνη και η Shane είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της σειράς.
Δες και αυτό!