Συνεργάτιδα του Youtuber Mr. Beast κάνει coming out ως τρανς γυναίκα

24/07/2023
από
YouTube/AnthonyPadilla
Η φίλη και μακροχρόνια συνεργάτιδα του Youtuber MrBeast, Kris Tyson, αποκάλυψε το όνομα και τις αντωνυμίες της, καθώς έκανε επίσημα come out ως τρανς γυναίκα.

Σε μια συνέντευξη με τον YouTuber Anthony Padilla την Παρασκευή 21 Ιουλίου, η Tyson μίλησε για τη στιγμή που συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι το φύλο της ήταν διαφορετικό από αυτό που οι γύρω της νόμιζαν, όπως είπε, και για την χαρά που συνεπάγεται το να ζει ως ο αυθεντικός της εαυτός.

https://www.instagram.com/p/Cu5GnfgyKcs/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με το PinkNews, η Tyson, η οποία πρωταγωνιστεί τακτικά στο πλευρό του YouTuber και φιλάνθρωπου MrBeast (Jimmy Donaldson) στα viral βίντεο του, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το ταξίδι της ανακαλύπτοντας τον αυθεντικό εαυτό της και την πρόσβαση σε θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης (HRT) τον Απρίλιο. Έλαβε κύμα υποστήριξης και αγάπης από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την ανέφεραν ως μια mainstream influencer που τα κουήρ άτομα μπορούν να θαυμάσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο, ορισμένοι τρανσφοβικοί δεν άφησαν το γεγονός να περάσει έτσι, οδηγώντας τον MrBeast, να απαντήσει στα σχόλια για τη φίλη του.
Τώρα, η Tyson παρουσίασε το όνομα και τις αντωνυμίες της και είπε ότι “ήταν σίγουρη για την ταυτότητά της εδώ και πάνω από ένα χρόνο”. 

“Πριν από 6-7 μήνες άρχισαν να μακραίνουν τα μαλλιά μου. Δεν ήμουν ακόμα αρκετά σίγουρη για το ποια ακριβώς ήμουν, αλλά ήξερα ότι δεν ήμουν cis. Χρειαζόμουν την ελευθερία να εκφραστώ και να καταλάβω ποια είμαι”.

Στη συνέντευξή της στον Padilla, η Tyson διερεύνησε επίσης τα συναισθήματα φόβου σχετικά με το πώς θα αντιδρούσαν οι άνθρωποι στο γεγονός ότι είναι μια τρανς γυναίκα, καθώς μίλησε και για το πώς επηρέασε το “ταξίδι” της το ότι ότι κατάγεται από μια μικρή πόλη μιας συντηρητικής περιοχής.

Η Tyson μοιράστηκε ότι “τώρα αισθάνεται ελεύθερη να είναι ο αυθεντικός της εαυτός χωρίς το βάρος των προσδοκιών των άλλων – και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εκφράζει ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματά της”.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο μηνών που έκανα coming out σε φίλους και στον ψυχολόγο μου, άνθρωποι μου έλεγαν ότι μιλάω πολύ περισσότερο και ότι φαίνομαι πολύ πιο παρούσα στη συζήτηση. Το παρατήρησα κι εγώ η ίδια. Τελείωνα τις συζητήσεις και έλεγα ‘γιατί πονάει τόσο πολύ το σαγόνι μου;’. Μιλούσα και χαμογελούσα – είχα καιρό να το κάνω αυτό”.

https://www.instagram.com/p/Cu-FIDbu8mJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι θαυμαστές έσπευσαν να μοιραστούν την υποστήριξή τους προς την Tyson, δημιουργώντας μάλιστα όμορφα ψηφιακά έργα τέχνης με βάση τη συνέντευξή της με τον Padilla.

Οι χρήστες των social media ευχαρίστησαν την Tyson που μοιράστηκε το ταξίδι της, με έναν θαυμαστή να γράφει ότι “θα εμπνεύσει και θα βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους”. Ένας άλλος έγραψε: “Είμαι τόσο περήφανη για αυτή, βλέποντάς την να είναι τόσο χαρούμενη που είναι ανοιχτά τρανς με κάνει να κλαίω τόσο πολύ. Βλέπω κάπως τον εαυτό μου σε κάποια από τα πράγματα που ανέφερε για την εσωτερικευμένη τρανσφοβία.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η Kris Tyson θα πρωταγωνιστήσει σε επερχόμενο περιεχόμενο του MrBeast, αλλά στη συνέντευξη της με τον Padilla, είναι ξεκάθαρη για την αγάπη της για τη δημιουργία βίντεο με τον σούπερ σταρ του YouTube.
Δες και αυτό!