Συγγνώμη από το Sam Smith: Διακόπηκε το σόου του στο Μάντσεστερ

25/05/2023
από
Sam Smith
Sam Smith

Το Sam Smith ζήτησε συγγνώμη για την ματαίωση μίας συναυλίας, που ήταν να πραγματοποιηθεί χθες, 24 Μαΐου.

Το Smith εμφανίστηκε στο πλαίσιο του «Gloria Tour» στο AO Arena στο Μάντσεστερ. Ωστόσο, το σόου σταμάτησε μετά από μόλις τέσσερα τραγούδια. Στη συνέχεια, ανακοίνωσαν ότι το σόου ακυρώνεται λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος που αντιμετώπιζε με τη φωνή.

“Στο τέταρτο τραγούδι, μπορούσα να νιώσω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά” αναφέρει το Sam Smith.

«Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Καταπολέμησα έναν ιό πριν από μερικές εβδομάδες και από τότε έχουμε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και κάναμε τόσο απίστευτα σόου.

«Σήμερα στο soundcheck ένιωσα καλά και ήμουν τόσο ενθουσιασμένο που θα εμφανιζόμουν στο Μάντσεστερ σε ένα καταπληκτικό σόου απόψε, με έναν ξεχωριστό καλεσμένο έκπληξη στο τέλος», είπε.

Η δήλωση συνέχισε: «Κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού μου, παρατήρησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη φωνή μου. Προσευχήθηκα να ξυπνήσει η φωνή μου για την παράσταση. Αλλά στο τέταρτο τραγούδι ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Βγήκα από τη σκηνή και δοκίμασα τα πάντα για να επαναφέρω τη φωνή μου, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ειλικρινά είμαι ραγισμένο που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την παράσταση απόψε για όλους σας, σας αγαπώ. Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι».

Το Sam είχε ακυρώσει πρόσφατα και μια δεύτερη ημερομηνία περιοδείας, αφού χτυπήθηκε από ιό τον περασμένο μήνα.

Οι φανς στο Twitter ανέφεραν ότι τα φώτα έσβησαν στη μέση του σόου, με κάποια άτομα να νομιζουν ότι αυτό οφείλεται σε διακοπή ρεύματος. Αλλά μετά, ακολούθησε η ανακοίνωση, ότι, δυστυχώς, το σόου ακυρώνεται λόγω «φωνητικών προβλημάτων».

Κι όλα αυτά έγιναν ενώ το Sam έχει δημοσιεύσει μια συνεργασία με τη Madonna στο Instagram. Το σύντομο βίντεο περιείχε αποσπάσματα από τις φωνές τους. Η συνεργασία με τη Madonna δεν έχει προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας, ή άλλες πληροφορίες. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAM SMITH (@samsmith)
Δες και αυτό!