Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας

20/06/2024
από
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο Απόστολος Λύτρας, μετά τη μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων, που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας αντιμετωπίζει την κακουργηματική κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, για την κακοποίηση της συζύγου του. Ωστόσο, ο ίδιος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς σύμφωνα με την ανακρίτρια και την εισαγγελέα, δεν είναι ύποπτος φυγής, ομολόγησε το έγκλημα, ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη, ενώ πρόκειται, όπως είπε η επιζήσασα, για μεμονωμένο περιστατικό.

Ωστόσο, ο δικηγόρος οδηγήθηκε τώρα στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του την Τετάρτη, για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί μετά την κακουργηματική δίωξη για την κακοποίηση της συζύγου του.

Ο δικηγόρος παραδόθηκε χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, δηλώνοντας ότι δεν γνώριζε ότι αναζητούταν από την αστυνομία. Αφού κρατήθηκε όλο το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, το βράδυ οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με την ERT, η ανακρίτρια αντικατέστησε τη διάταξη που εξέδωσε τη Δευτέρα με την οποία αποφάσιζε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, με διάταξη για προσωρινή κράτηση. Έτσι, έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της συζύγου του Αποστόλου Λύτρα, σχετικά με την παραβίαση των περιοριστικών όρων.
Δες και αυτό!