Η αγάπη και ο σεβασμός είναι τα μόνα όπλα και η συμπερίληψη μονόδρομος!

Γι΄αυτόν τον λόγο οι «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» συνεργάζονται με το «HGW std. Supporting Queer Arts», σε μία σειρά event στα οποία Drag Queens θα διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά (στην Αθήνα). Παραμύθια συμπεριληπτικά, τα οποία αγκαλιάζουν την κάθε μοναδικότητα.

Η πρώτη, μάλιστα, εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τις Drag Queens Aphrodite Hgw και Marianah Grindr να διαβάσουν τo παραμύθι «Η μάγισσα Δενπαίζω». Πρόκειται για ένα ανέκδοτο παραμύθι της νηπιαγωγού Στέλλας Μπελιά για τον έμφυλο διαχωρισμό των παιχνιδιών.

«Οι νεράιδες διάβασαν παραμύθια και μας πήγαν σε έναν κόσμο όπου όλα τα παιχνίδια είναι

για όλα τα παιδιά! Έναν τέτοιο κόσμο θέλουμε για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας…», σχολίασε η οργάνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια παρόμοια εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία τον περασμένο Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, όμως, δεν έλειψαν ρατσιστικές και φοβικές αντιδράσεις από γνωστούς (και άγνωστους) ακροδεξιούς και συντηρητικούς κύκλους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές.

Aνυπομονούμε και για άλλες  – πολλές – τέτοιες – εκδηλώσεις!


φωτογραφία από facebook

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!