Σόκαρε η Loreen με τις δηλώσεις της υπερ του Πούτιν!

antivirus magazine διαφήμιση

loreen

ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ – Στη Ρωσική πρωτεύουσα βρέθηκε η νικήτρια της Eurovision 2012, Loreen και έδωσε συνέντευξη στο SUPER.ru μιλώντας για όλα, ακόμα και για τον Πούτιν.

H Loreen καταδίκασε τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας, λέγοντας πως τα μέτρα πλήττουν κυριώς τον κόσμο και ελάχιστα το πολιτικό κατεστημμένο της χώρας. Παραδέχτηκε ότι ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι δικτάτορας αλλά με πολύ έντονη προσωπικότητα και είναι λαμπερός πολιτικός!

Για τα προσωπικά της σχέδια είπε πως προετοιμάζει ένα άλμπουμ που θα σαρώσει (κατά την εκτίμησή της) την Ευρώπη το 2015 και στρατηγική της είναι να κυκλοφορεί ποιοτικές δουλειές για αυτό και δεν έχει βγάλει κάποιο τραγούδι πρόσφατα.

Προσωπικά η τραγουδίστρια δηλώνει ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό ούτε με άνδρα ούτε με γυναίκα καθώς το να κάνεις την καριέαρα που κάνεις και να έχεις και σχέση είναι δύσκολο και απατεί χρόνο, μια πολυτέλεια που δεν έχω αυτή τη στιγμή, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.
Δες και αυτό!