Συζήτηση για τα ΛΟΑΤ δικαιώματα διοργανώνει το Ποτάμι

10/09/2015

to-potami-logotupoΑνοιχτή συζήτηση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤ κοινότητας διοργανώνει το Ποτάμι, με αφορμή τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, υποψήφιος Α’ Αθηνών, η Παπανικολάου Κατερίνα, υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης, καθώς και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Ποταμιού, Σεβαστουπόλεως 22, στους Αμπελόκηπους.

Περισσότερες πληροφορίες στο: 210 – 7470100.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!