Όχι δεν υπερβάλουμε, καθότι με το που καθίσετε στην αίθουσα και ξεκινήσει η προβολή, η ταινία θα σας παρασύρει με την fan διάθεση της, τα covers πολύ γνωστών τραγουδιών και τις ατάκες των πρωταγωνιστών… κάτι σαν να βλέπετε το Glee της δεκαετίας του ‘80.

Μεγάλο μερίδιο στο τελικό αποτέλεσμα φέρει το καστ, με μπροστάρη τον αγνώριστο Τομ Κρουζ που παίζει με την σέξι εικόνα του και κερδίζει τις εντυπώσεις. Δίπλα του, οι πρωτοεμφανιζόμενοι Ντιέγκο Μπονέτα και Τζούλιαν Χαφ, στους ρόλους του κοριτσιού από την επαρχία και του αγοριού από την πόλη που γνωρίζονται και ερωτεύονται. Την χημεία τους στο κινηματογραφικό πανί, θα ζήλευαν πολλά διάσημα ζευγάρια ρομαντικών κομεντί.

Εκεί όμως που η ταινία πραγματικά απογειώνεται είναι το δίδυμο Άλεκ Μπόλντουιν και Ράσελ Μπραντ, των ιδιοκτητών του The Bourbon Room, του bar δηλαδή, στο οποίο εκτυλίσσεται μεγάλο μέρος της ιστορίας της ταινίας.

Όσο για τα μουσικά κομμάτια… party από την αρχή μέχρι το τέλος. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά, τα «Waiting For a Girl Like You» και «I Want To Know What Love is» (Foreigner), «Can’t Fight This Feeling» (Air Supply), «Any Way You Want It» και «Don’t Stop Believin’» (Journey), «Here I Go Again» (Whitesnake), «I Wanna Rock» (Twisted Sister).

Το «Rock of Ages» βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Broadway του 2006. Όσο για την κινηματογραφική του version… θα σας αφήσει με μια απίστευτα θετική διάθεση και χαμόγελο με το που πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Το Rock of Ages προβάλεται στις αίθουσες από τις 28 Ιουνίου.

Εδώ μπορείτε να δείτε και το πρόγραμμα προβολλών σε όλη τη χώρα.