Πέντε άτομα που θα ήταν καλύτερη επιλογή για το Hairspray απ΄ότι ο Σεφερλής

16/01/2019

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε o Μάρκος Σεφερλής, αυτός που μέσα από τις επιθεωρήσεις του κοροϊδεύει την γκέι κοινότητα, τους μετανάστες τα χοντρά άτομα και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ομάδα βρεθεί στο διάβα του, ανήκει στο καστ της θεατρικής μεταφοράς του Hairspray στην Ελλάδα.

Τον ρόλο που θα υποδυθεί ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο ρόλος της Edna Turnlad, ρόλος που αρχικά είχε ενσαρκώσει η εμβληματική ντραγκ κουίν Divine.

Το ίδιο το μιούζικαλ, μέσα από την ιστορία που διαδραματίζεται, μιλάει για την αποδοχή της διαφορετικότητας και συγκεκριμένα για τον φυλετικό ρατσισμό και την χονδοφοβία (κάτι με το οποίο ουκ ολίγες φορές έχει ασχοληθεί ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από τις επιθεωρήσεις του και όχι με θετικό τρόπο).

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά άτομα, τα οποία αποτελούν καλύτερη επιλογή για τον ρόλο της Edna Turnlad από τον Μάρκο Σεφερλή.

1. Kangela Tromokratisch

Γιατί όχι μια Ελληνίδα Drag Queen για έναν εμβληματικό ρόλο; Είναι ταλαντούχα χάνι και έτοιμη να προσδώσει το δικό της στιλ και τη δική της διάσταση στον ρόλο.

2. Φιλοθέη

Η αλήθεια είναι η πρώτη Drag Queen που μας έρχεται στο μυαλό, όταν ακούμε μιούζικαλ, (τουλάχιστον στο δικό μου). Θα αποκτήσει και θεατρική στέγη, για να μην αναρωτιέστε που είναι η Φιλοθέη!

3. Imiterasu

Το λέει και το όνομα! Τι άλλο θέλετε για να πειστείτε ότι είναι κατάλληλη για τον ρόλο της μητέρας της Tracy Turnblad;

4. Φώτης Σεργουλόπουλος

Τον έχουμε θαυμάσει ως Πρισίλα (Βασίλισσα της ερήμου), γιατί να μην τον θαυμάσουμε και σ’ αυτόν τον ρόλο;

5. Θανάσης Αλευράς

Μετά την Μαλάμω, ο Θανάσης Αλευράς θα μπορούσε κάλλιστα να ενσαρκώσει και αυτόν τον ρόλο, χωρίς καμία αμφιβολία!
Δες και αυτό!