“Τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι καλύτερα στο σεξ από τα στρέιτ”

17/03/2020
από
Τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι καλύτερα στο σεξ (κι όχι μόνο) από ότι τα στρέιτ 
Τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι καλύτερα στο σεξ (κι όχι μόνο) από ότι τα στρέιτ 

Το non-binary άτομο, που ακούει στο όνομα Ezra Miller, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο British GQ είπε ότι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα απλά είναι καλύτερα στο σεξ, απ’ ότι τα στρέιτ άτομα και δεν είναι καλύτερα μόνο σ’ αυτό.

Τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι καλύτερα στο σεξ (κι όχι μόνο) από ότι τα στρέιτ 
Τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι καλύτερα στο σεξ (κι όχι μόνο) από ότι τα στρέιτ

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε, ακόμη, στο τι πιστεύουν, εδώ και αιώνες, για το φύλο, οι άνθρωποι που κατοικούν στη Χαβάη.

“Στη Χαβάη υπάρχει μία λέξη, “ ” , που σχεδόν μεταφράζεται ως “αυτό το οποίο γίνεται” ως πρότυπο, όχι τόσο ως μορφή. Στην κουλτούρα της Χαβάη, όλα τα άτομα έχουν  [αρσενικό πνεύμα] and hina [θηλυκό πνεύμα]” , εξηγεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British GQ Style (@thegqstyle) στις


Ο Miller δεν πιστεύει ότι σήμερα ο αγώνας των ΛΟΑΤΚΙ+ κοινοτήτων είναι για ισότητα δικαιωμάτων. “Δεν αγωνιζόμαστε για ισότητα” , λέει ο Miller, “Καμία από αυτές τις συγκρούσεις εναντίον της καταπίεσης του συστήματος δεν είναι μάχη για ισότητα. Αυτές είναι μάχες για την ακριβή εκτίμηση της υπεροχής.” 

Ο Miller στη συνέχεια, πάνω σ’ αυτό, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα κάνουν καλύτερο σεξ από τα στρέιτ:

“Είμαστε καλύτερα στο σεξ, από όλους σας. Είμαστε καλύτερα στις τέχνες. Είμαστε καλύτερα στον πόλεμο. Αυτά είναι πράγματα που μεταφέρονται από παλιά στις αντιλήψεις των λεγόμενων, όπως θέλεις πες το: non-binaryκουήρgenderqueer, γκέι, λεσβία. Όπως και οι neurodiverse άνθρωποι, έτσι κι αυτά, είναι όλα ιερά όντα, ανώτερα από άλλα όντα.” 

Ο Miller ολοκληρώνει λέγοντας ότι “οι καταπιεστές μας πραγματικά καταπιέζουν μόνο τον εαυτό τους.” 

Η τελευταία αυτή θέση, ωστόσο, του Miller, θα μπορούσε να αντικρουστεί από το, επίσης, non-binary άτομο, Jonathan Van Nes, που με το coming out του ως non-binary άτομο είχε πει τότε: “Νομίζω ότι πολλές φορές το φύλο χρησιμοποιήθηκε για να απομακρύνει και για να διχάσει. Είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, στο οποίο δεν αισθάνομαι ότι ταιριάζω” κι εμείς είμαστε με τον Jonathan σ’ αυτό.
Δες και αυτό!