Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι αποτελεί την κατάλληλη περίοδο για να παίξουμε με τα χρώματα. Τα έντονα χρώματα ήρθαν για να μείνουν και φέτος. Παρακάτω σου προτείνουμε 6 παλέτες για να διαλέξεις γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Morphe – 24A Artist Pass Artistry Palette

Σχεδιασμένη με φεστιβαλική διάθεση προσφέρει 24 χρώματα με έντονες αποχρώσεις και σκιές glitter με πρωταγωνίστριες 4 μεγάλες σκιές, για να δημιουργήσεις ένα καλοκαιρινό έντονο look.

Jeffree Star Cosmetics – Cremated Palette

Εντάξει, όχι η καλύτερη περίοδος για να βγάλεις μια τέτοια παλέτα με ένα τέτοιο όνομα. O Jeffree Star δημιούργησε τη νέα του παλέτα σε μαύρους, γκρι και κρεμ τόνους, κατάλληλους για ένα διακριτικό look, ή για να κάνεις smokey eye. Ευκολοφόρετη, μπορεί εύκολα να λειτουργήσει σα συμπληρωματική σε άλλες παλέτες.

Παλέτα 10 χρωμάτων με ζωντανά χρώματα. Η μαγεία σε αυτή την παλέτα είναι ότι μπορείς να αναμίξεις την άσπρη σκιά “Glitch” μαζί με κάποια από τις υπόλοιπες ανοιχτόχρωμες φωτεινές σκιές και να δημιουργήσεις ένα πιο pastel τόνο.

Huda Beauty – Neon Obsessions Palette

Μια σειρά από pressed pigment παλέτες εμπνευσμένη από την εμμονή της Huda για τα νέον χρώματα. Με αυτήν την παλέτα μπορείς να δημιουργήσεις από πολύ απαλά soft look μέχρι σούπερ έντονο και ζωντανό αποτέλεσμα. Διαθέσιμες σε 3 χρώματα: νέον πορτοκαλί, νέον πράσινο και νέον ροζ.

Catrice – Badass Bae Eyeshadow Palette

Αν ψάχνεις κάτι σε πιο φυσικούς τόνους, η Cattrice ήρθε για να στο προσφέρει. 12 σκιές σε θερμούς γήινους τόνους, με ματ και shimmering τελειώματα. Είναι μια versatile παλέτα που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χωρίς κανένα πρόβλημα και να ταιριάζει τέλεια με κάθε στυλ σου.

Anastasia Beverly Hills Norvina Pro Pigment Palette vol.2

Η Anastasia Beverly Hills NORVINA® Pro Pigment Palette Vol. 2 είναι μια επαγγελματική παλέτα 25 χρωμάτων υψηλής απόδοσης, με ένα υπέροχο colour story, με θέμα το νερό για να δημιουργήσεις πιο καλλιτεχνικά look, που να έχουν διάρκεια, ποικιλία και επαγγελματικό φινίρισμα.