Συγκινητική αντίδραση μπαμπά που «πιάνει» τον γιο του με μακιγιάζ

27/09/2021
από
makeup, αγόρι, βίντεο

Ένα βίντεο στο TikTok ενός μπαμπά που «πιάνει» τον γιο του να μακιγιάρεται έχει λιώσει τη συλλογική καρδιά του διαδικτύου.

Στο βίντεο, ο γιος βάφεται και καθώς ακούει τον πατέρα του να έρχεται προς το δωμάτιό του, κλείνει τα φώτα για να μην τον δει. «Ντράπηκα πάρα πολύ», έγραψε στην αρχή του βίντεο της ιστορίας.

Ο μπαμπάς του ακούγεται να του ζητάει στα ισπανικά να ανάψει τα φώτα. “Τι κάνεις;” τον ρωτάει. Ενώ το αγόρι στην αρχή νιώθει πολύ άβολα, ο πατέρας ανταποκρίνεται στη στιγμή με τον καλύτερο τρόπο.

«Θα σου πω κάτι, ό,τι θέλεις να κάνεις, θα είσαι εντάξει» του λέει ο μπαμπάς του και τον κλείνει στην αγκαλιά του. «Θα είμαι εντάξει μαζί σου. Είμαι μαζί σου, εντάξει; Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο, κάν’ το. Κάν’ το, αλλά κάν’ το καλά. Εντάξει; Είμαι πάντα μαζί σου. Δε θα σε απογοητεύσω σε τίποτα. Να είσαι χαρούμενος.»

Τα σχόλια ήταν εξίσου γλυκά με το βίντεο. «Φαντάσου ότι είμαι στρέιτ και ο μπαμπάς μου δε μου συμπεριφέρεται καν έτσι», ανέφερε ένα άτομο στο Twitter. «Όταν είπε «είμαι μαζί σου», η Κιμ Καρντάσιαν έκλαιγε», γράφει ένα άλλο. «Οι γονείς που πραγματικά αγαπούν τα παιδιά τους άνευ όρων το γνωρίζουν πάντα», είπε ένα τρίτο άτομο.

Η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαταστάθηκε για λίγο.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

@im.mr.pettyGoals 🥺 #fyp #fypシ #gay #makeup #dad #lgbtq #lgbtq🌈 #viral

♬ original sound – Elijah Sena
Δες και αυτό!